Poznato je ko je nastradao u nesreći u selu Vrelo: Jedna osoba teže povređena, druga lakše, istraga u toku

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Telo muškarac je poslato na obdukciju

U sudaru kombija i automobila u svrljiškom selu Vrelo stradao je B.M. (61) vozač "audija", a dva putnika iz tog vozila su povređena.

Telo muškarac je poslato na obdukciju.

Nezvanično, jutros oko 10 sati došlo je do direktnog sudara kombija i automobila.

Prema rečima očevidaca, vatrogasci su iz vozila izvlačili putnike. Nesrećni čovek je na mestu ostao mrtav dok je jedna osoba teže, a druga lakše povređena.

Sumnja se da je vozač kombija "proklizao" na putu i direktno udario u automobil.

Povređeni

U UC UKC Niš hospitalizovana 2 pacijenta, muškog pola, jedan sa teškim povredama opasnim po život, drugi sa lakšim telesnim povredama.

- Nakon hitne dijagnostike po trauma protokolu, u reanimaciju Urgentnog centra UKC Niš, primljen pacijent N.K. (53), kome su konstatovane teške telesne povrede i trenutno se nalazi u životno ugrožavajućem stanju. Utvrđene su višestruke povrede i prelomi rebara i grudnog koša, a sumnja se i na povredu vratnog dela, odnosno jednjaka. Zbog ozbiljnosti i težine povreda, pacijent će odmah biti podvrgnut hirurškim intervencijama, radi daljeg zbrinjavanja. Drugi pacijent, N.J. (34) zbrinut je u delu za hirurške intervencije i opservaciju Urgentnog centra UKC Niš. Nakon urađene kompletne dijagnostike, utvrđeno da nema težih povreda, sem oguljotina i ogrebotina i biće zadržan u UC, radi daljeg praćenja i sagledavanja njegovog zdravstvenog stanja- kažu iz UKC Niš.

(Telegarf.rs)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goksi

    4. septembar 2023 | 13:59

    Čuj proklizao. A od čega. Mora od dobrog održavanja automobila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA