Pogledajte kako je izvedena akcija hapšenja kradljivaca vozila iz Evrope: Ovo su oduzeti skupoceni automobili

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Uhapšeni su organizatori kriminalne grupe G. T. (55) i Ž. Č. (46), kao i A. K.(32), Lj. G. (40), D. Č. (20), D. S. (43) i M. S. (48)

Sedam osoba je uhapšeno u Kraljevu i Loznici, a za još sedam se traga zbog sumnje da su izvršili izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, prevara, pranje novca, falsifikovanje isprave i prikrivanje. Policija je objavila snimak njihovog hapšenja.

Kako se vidi na snimku, prvi muškarac uhapšen je već u hodniku kuće u kojoj su se nalazili, naređeno mu je da legne na pod, a na ruke su mu stavljene lisice.  Ni ostali nisu drugačije prošli, a policija ih je očigledno zatekla nespremnog jer je u kući bio u vešudolasku policije se definitivno nisu nadali, s obzirom na to da su uhapšeni u donjem vešu.

U dvorištu kuće parkirano je više luksuznih automobila, na stolu u kući nalazilo se mnoštvo ključeva vozila koja je grupa krala kao i falsifikovana dokumentacija, a u garaži su pronađena vozila koja su prepravljana, pa kasnije preprodavana uz lažnu dokumentaciju. Na svakih nekoliko metara u šteku grupe nalazio se po automobil.

Kako se vidi na snimku, vođe grupe su, sa lisicama na rukama sprovedene u policiju.

U akciji su privremeno oduzeti automobili visoke klase, luksuzni kamperi, kao i kombi vozila koja su, kako se sumnja, od strane ove organizovane kriminalne grupe ukradena na teritoriji zemalja Evropske unije, nakon čega su dovezena na teritoriju Republike Srbije.

Ta vozila su, u unapred obezbeđenim garažama, radionicama-štekovima prepravljana i kasnije prodavana na osnovu čega su osumnjičeni ostvarili višemilionsku protivpravnu imovinsku korist.

Uhapšeni su organizatori kriminalne grupe G. T. (55) i Ž. Č. (46), kao i A. K.(32), Lj. G. (40), D. Č. (20), D. S. (43) i M. S. (48).

U ovoj akciji privremeno su oduzeti automobili visoke klase, luksuzni kamperi, kao i kombi vozila koja su, kako se sumnja, od strane ove organizovane kriminalne grupe ukradena na teritoriji zemalja Evropske unije, nakon čega su dovezena na teritoriju Republike Srbije. Ta vozila su, u unapred obezbeđenim garažama, radionicama-štekovima prepravljana i kasnije prodavana na osnovu čega su osumnjičeni ostvarili višemilionsku protivpravnu imovinsku korist.

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo perone stare autobuske stanice u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đorđe

    18. avgust 2023 | 11:00

    Dogodine Jovo nanovo Takvi nikada ne prestaju Na zapadu sve dobro osigurano Ljudi se ne bune ,uzmu novac kupe drugi autoPolicija nema šanse i da hoće da ih pohvata Radi se na 4.5.6. Ruku

  • Kakva su ovo

    18. avgust 2023 | 10:14

    imena nikad za njih cuo nisam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA