Prošlo je dve decenije od zločina u Goraždevcu: Srpska deca ubijena, počinioci nikada nisu otkriveni

Roditelji ubijene i ranjene dece iz godine u godinu ne kriju razočaranje što počinioci tog zločina još nisu izvedeni pred lice pravde, iako su, kako tvrde, poznati

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika duma
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nikolas

    13. avgust 2023 | 12:15

    UBICE CUVAJU NATO FASISTI I OKUPATORI SRBIJE!!!!!

  • Mihailović

    13. avgust 2023 | 09:56

    Dokaze o zločinu kriju pojedine NATO zemlje, kao šta su uništili dokaze iz žute kuće o trgovini organima, kao šta su pustiti teroristu koji je minirao autobus pun Srba iako je na mestu zasede ostavio svoj DNK... štite naoružane Albance i puštaju da terorišu Srbe... kao šta su pustili martovski progon Srba, palenje manastira,crkava,kuća...bez kazne pucaju na nenaoružane Srbe i decu, ubjjaju decu...pustili su ubice žeteoca iako su imali neke dokaze...to sve govori da su tu da Kosovo bude nezavisna država bez Srba. Kao šta su pomogli u proterivanju Srba iz Hrvatske šta nije do kraja uspelo ni Paveliću, NATO, pojedine države su to završile. I sada rade na nestanku RS i nestanku Srba u BiH...I Nemačka ima duboku državu, koja se nije zadovoljila rušenjem Jugoslavije već uništavanjem Srba, Srba bez ikakvih prava u rep.bivše Jugoslavije...i rasturanje Srbije...

  • Wlada

    13. avgust 2023 | 08:51

    I eto,ako smo mi krivi svima u svetu za sve,neka bude tako,ali za šta su kriva deca od 12 i 19 godina?!!! Što su srpska jel?! Izgleda da samo za našu decu nema pravde,za našu decu nema sažaljenja,razumevanja…na Božić,Petrovdan i ostale velike praznike su nas klali,ubijali,ranjavali..decu nam ubijaju na rekama…ali to su srpska deca i to je po svima u regionu i svetu u redu,jel? Na Božić nam ranili dvoje dece na KiM? I to je isto i redu? Ma muka mi je od dvoličnosti kako regiona tako još više zapada! Ne daj Bože sukoba i ratova,ali ako se ovako nastavi doći će trenutak da se branimo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA