Produžen pritvor ocu dečaka osumnjičenog za pucnjavu u "Ribnikaru"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Okrivljenom se na teret stavlja izvršenje krivičnog dela Teško delo protiv opšte sigurnosti

Vladimiru K., ocu K. K. koji je počinio masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" pritvor je produžen za još tri meseca.

Pritvor je prema okrivljenom produžen iz zakonskih razloga propisanih odredbom Zakonika o krivičnom postupku, odnosno usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni, u slučaju boravka na slobodi, u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da je okrivljeni osnovano sumnjiv da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Okrivljenom se na teret stavlja izvršenje krivičnog dela Teško delo protiv opšte sigurnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miško

    28. jul 2023 | 15:57

    Produžen pritvor da ne ponovi krivično delo...!!! Pa da opet sinu omogući da dodje do oružja... Šta li!!! Koji sudija je mogao da se pozove na ovu odredbu ZKP... Svaka mu čast, gde završi prava, na Megatrendu?

  • Sudija Dred

    28. jul 2023 | 17:24

    Ako,ako..Tako treba..Pod bilo kojim izgovorom,nebitno je..Samo neka ga,neka čami u pritvoru sve do presude,neka ne vidi bela dana..Ne može napolje,pa da rasprodaje imovinu i beži preko grane: 🖕🖕🖕 Nema toga bato..Sad okaj svoje grehe..

  • Licemerka

    28. jul 2023 | 17:47

    Otac je kriv zbog neadekvatnog držanja oružja! Dečak je kriv za ubistva! Do 18 god u zatvorskoj psihijatriji, a posle doživotna u Zabeli! Majku i ćerku osloboditi od svega toga!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA