Haos u Bačkoj Palanci: Dečak ukrao automobil "micubiši" sa dokumentima vlasnika i parama

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Policija je rasvetlila ovo krivično delo i pronašla osumnjičenog u ukradenom vozilu, zajedno sa osamnaestogodišnjakom koji je vozio iako ne poseduje vozačku dozvolu

Dečak (15) iz Bačke Palanke ukrao je automobil marke "micubiši" koji pripada muškarcu (58) iz Obrenovca. U kolima su bila lična dokumenta i pare vlasnika kola. 

"Sumnja se da je on, pre dve noći, ukrao pedesetosmogodišnjem Obrovčaninu automobil „micubiši“ sa ličnim dokumentima vlasnika i novcem. Operativnim radom, policija je rasvetlila ovo krivično delo i pronašla osumnjičenog u ukradenom vozilu, zajedno sa osamnaestogodišnjakom koji je vozio iako ne poseduje vozačku dozvolu", rekli su iz policije.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv petnaestogodišnjaka iz Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo krađa.

Osamnaestogodišnjak je zadržan do 24 sata i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava, shodno Zakonu o bezbednosti saobraćaja.

(Telegraf.rs)

Video: Drska krađa skupocenog auto dela: Katalizator sa kola skinuli za manje od 30 sekund

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata

    27. jul 2023 | 14:36

    Razvaliti ih od batina jedno 6 meseci, nakon toga 2-3 godine težak fizički rad, pa da vidimo da li će se ponovi krasti?!

  • Nebojša

    27. jul 2023 | 13:59

    Kradja moze za pare i srvari iz kola, ali za kola NE MOZE KRADJA, jer u srpskom KZ RS ne postoji KRAĐA AUTOMOBILA posto je automafija oreko poslanika svojevremeno uspela da kreira NEOVLASCENO KORISCENJE gde su kazne daleko blaze. Time je Srbija jedina zemlja na olaneti koja nema kradju automobila ako se gleda zakon

  • PN

    27. jul 2023 | 13:52

    Ako auto nije bilo zaključano to nije krađa i još ako je ključ bio u autu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA