"Vuk je poginuo sa drugaricom, zajedno smo bili na moru": Potresne reči najbolje drugarice nastradalog mladića

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Lokomotiva bez vagona noćas je oko ponoći udarila u desnu bočnu stranu automobila "pežo 308"

"Vuk je sa nama bio na moru u Rafailovićima. Svake godine odlazimo sa odeljenjem. Bilo nam je odlično, on raspoložen...", počinje svoju priču za naš portal jedna od drugarica nastradalog momka u nesreći kod Vrčina.

Vuk G. stradao je oko ponoći kada je na njegov "pežo" naletela lokomotiva. U kolima je bio sa dve devojke, jedna je umrla na mestu nesreće, a duga je lakše povređena.

Prema rečima njegove drugarice iz odeljenja, oni su se pre nekolilko dana vratili sa mora na koje su zajedno otputovali u sklopu letovanja koje njihova škola svake godine organizuje.

Vuk je upravljao vozilom, a na suvozačevom mestu bila je maloletna devojka koja je takođe stradala. Voz je udario u "pežo" sa desne bočne strane na mestu na kojem je sedela šesnaestogodišnjakinja.

"Ona je završila osmi razred, išla je u Osnovnu školu "Sveti Sava" u Vrčinu. Bili su dobri prijatelji svo troje, družili su se".

Osim Železnice Srbije još 18 prevoznika ima licencu da saobraća prugama naše zemlje. Kako saznaje Telegraf, voz koji je učestvovao u nesreći pripada privatnom železničkom operateru iz Subotice "S-Rail".

Lokomotiva bez vagona noćas je oko ponoći udarila u desnu bočnu stranu automobila "pežo 308", a tom prilikom dvoje mladih je nastradalo.

Ekipa Hitne pomoći na licu mesta konstatovala je smrt vozača Vuka G. (18) i putnice iz vozila A.B. (16).

Druga putnica iz vozila M. Đ. ( 18) prevezena je u Urgentni centar.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miško

    25. jul 2023 | 17:58

    Osnovna škola, a voze se u ponoć... Ima li neko roditelje, ili su to napuštena deca bili...!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA