Na proslavi 40 godina braka ubio ženu: Ljubodragu sada preti do 15 godina zatvora

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Bračni par decenijama je živeo u Francuskoj gde su stekli penziju, a tri meseca pre zločina Ljubodrag se vratio u selo kod Velike Plane, dok jenjegova supruga došla u Srbiju samo devet dana pre ubistva

Više javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu protiv Ljubodraga Nikolića (69) iz sela Markovac kod Velike Plane koji je 17. decembra prošle godine ubio suprugu Milanku (65) i to na proslavi 40 godina braka! Sada mu preti zatvorska kazna od pet do 15 godina zatvora.

Ovaj stravični zločin desio se 17. decembra prošle godine u porodičnoj kući bračnog para. Nikolići su kobnog dana zajedno otišli u Veliku Planu, kako bi kupili namirnice za svečani ručak i za slavu Sveti Nikola. Ljubodrag je ostao u kafani, a Milanka se sa komšinicom vratila kući, piše Informer.

Nikolić se posle izvesnog vremena vidno pijan vratio kući, teturajući se i jedva stojeći na nogama. Supružnici su odmah počeli žustro da se svađaju i međusobno optužuju, bez ustezanja pred komšinicom koja je bila pored njih i sve to slušala.

- U jednom trenutku Ljubodrag je naleteo na ženu i odgurno je na trosed. Milanka je izgovorila: 'Ako budeš nastavio da piješ i nasrćeš na mene, vratiću se u Francusku!', nakon čega je ubica pomahnitao. Otišao je iz dnevne u spavaću sobu i vratio se sa lovačkom puškom u rukama i rekao joj: 'Sad ćeš ti da vidiš!', a potom je upucao u grudi. Nesrećna žena je pala kao pokošena, naočigled komšinice koja je od šoka zanemela - izjavio je tada za Informer sagovornik iz istrage.

Bračni par decenijama je živeo u Francuskoj gde su stekli penziju, a tri meseca pre zločina Ljubodrag se vratio u selo kod Velike Plane, dok jenjegova supruga došla u Srbiju samo devet dana pre ubistva.

Bili su u braku 40 godina, ali nisu imali zajedničku decu. Milanka je iz prethodnog braka imala ćerku koju je Ljubodrag smatrao svojom.

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Resava 88

    15. jul 2023 | 19:30

    Koliko god da ga osude njemu je premnogo,ne može do kraja da izdrži kaznu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA