Vozio 51 kilo droge u "mercedesu", a u stanu mu našli još "tečnih supstanci": Optužnica za dilera iz Beograda

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U stanu je nađeno ukupno 1.870 mililitara amfetamina, 630 mililitara sumporne kiseline, kao i 5.023 grama kofeina i paracetamola koji se koristi za uvećanje mase opojnih droga

Protiv Stefana J. (33) Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu zbog sumnje da je zbog prodaje prenosio i držao više od 51 kilogram marihuane i 1.87 litara amfetamina, te neovlašćeno posedovao sumpornu kiselinu, koja se koristi u nedozvoljenoj proizvodnji opojnih droga i psihoaktivnih supstanci.

Optužnica, kojom se Stefan J. tereti za krivična dela Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, predata je Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju.

Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu imajući u vidu da je višestruko osuđivan, i to čak tri puta za isto krivično delo.

Stefan J. je optužen zbog sumnje da je 15. maja ove godine neovlašćeno radi prodaje prenosio 51.234.58 grama marihuane, kada su policijski službenici na naplatnoj rampi Vrčin zaustavili vozilo marke “Mercedes” kojim je upravljao i pronašli drogu spakovanu u 4 džaka na zadnjem sedištu i u gepeku vozila.

Pretresom stana u kojem okrivljeni živi, pronadjeno je ukupno 1.870 mililitara amfetamina, 630 mililitara sumporne kiseline, kao i 5.023 grama kofeina i paracetamola koji se koristi za uvećanje mase opojnih droga.

(Telegraf.rs)

Video: Sa gas maskama i zaštitnim odelima: Policija upala u kuću i otkrila ogromnu laboratoriju marhuane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA