≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Određen pritvor osumnjičenom za ubistvo Noe

Vreme čitanja: oko 1 min.

Okrivljenom O.D. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško ubistvo

  • 2
Noa Milivojev, ubistvo Foto: Telegraf, Privatna arhiva, Printskrin: Instagram/@noa.diva

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu doneo je rešenje kojim je O.D. (33) odredio pritvor koji mu po tom rešenju može trajati najduže 30 dana. Tereti se za ubistvo tiktokerke Noe Milivojev (18). 

- Pritvor je prema okrivljenom određen iz zakonskih razloga predviđenih odredbom člana 211 stav 1 tačka 2, 3 i 4 Zakonika o krivičnom postupku, odnosno usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni, u slučaju boravka na slobodi, ometati postupak uticanjem na svedoke, usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da je osnovano sumnjiv da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka - navodi se u saopštenju Višeg suda.

Okrivljenom O.D. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško ubistvo iz člana 114 stav 1 tačka 1 Zakonika o krivičnom postupku.

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja.

On se tereti za ubistvo tiktokerke Noe Milivojev (18). 

Kako se sumnja, on je u svom stanu u Beogradu zadavio produžnim kablom tiktokerku,  koja je nestala 17. juna ove godine, a onda je njeno telo raskomadao satarom i nožem, a delove rastapao u kiselini, pokušavajući da prikrije zločin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    8. jul 2023 | 18:28

    Najbolje da bude pusten

  • Vu

    8. jul 2023 | 20:49

    Nije on ubio nikakvu Nou, već Đorđa. To što je on hteo da bude Noa, ali do toga nije došao. Tako da u ovakvim vestima ljudebtrebaboslovljavati imenom, a ne nadimkom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA