Ovo je kuća u kojoj se desio užas kod Boljevaca: Sumnja se da je otac ubio majku, pucao u sebe, sin se razneo

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Kuća u kojoj su živeli je zabačena u pomenutom selu, a svemu je navodno prethodila svađe između oca, sina i majke

U selu Dobro Polje kod Boljevca juče se dogodila porodična tragedija u kojoj se, prema novim informacijama, sin Z. P. (25) razneo bombom, nakon što je video kako njegov otac Z. P. (52) puca u majku, pa u sebe.

Inače, kuća u kojoj su živeli je zabačena u pomenutom selu, a svemu je navodno prethodila svađe između oca, sina i majke. Prema rečima komšija, u porodici su bile česte svađe, alkoholisanje, a navodno su bili i korisnici Socijalne pomoći.

Veruje se, kako smo gore naveli, da je Z. P. pucao u suprugu, pa u sebe, a da se sin, videvši to razneo bombom.

"Sudeći prema povredama koje ima otac, veruje se da je on prvo pucao u suprugu, pa u sebe, a da se sin potom razneo bombom kada je to video. Jer povrede koje ima Z. P. (52) ukazuju na to da je bomba eksplodirala nakon pucnjave. Tačnije, ima višestruke povrede koje ukazuju da je bio u blizini kada je bomba eksplodirala jer je teško izvodljivo da prilikom pokušaja samoubistvo čovek sebi nanese više teških povreda s obzirom na to da bi ga vec prva onesposobila", rečeno je za Telegraf.

Inače, Z. P. (52) koji je juče primljen u Urgentni centar UKC Niš u teškom opštem stanju, operisan je noćas, ali je i dalje životno ugrožen.

On je priključen na aparat za veštačku ventilaciju.

- Nakon intervencije, hospitalizovan je na Kinici za intenzivnu negu UKC NIŠ. Dominiraju maksilofacijalne povrede. Priključen je na aparat za veštačku ventilaciju, sediran, trenutno stabilnih vitalnih parametara, ali životno ugrožen - navode u UKC Niš.

Podsetimo, u porodičnoj kući u tom selu došlo je do svađe između oca, sina i majke. Prema rečima komšija, u porodici su bile česte svađe, alkoholisanje, a navodno su bili i korisnici Socijalne pomoći.


Istraga je u toku.

(Telegraf.rs)

Video: Ilija koji je ubio oca, majku i dedu nije stigao u Viši sud

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G

    6. jul 2023 | 17:00

    Nisu imali leba da jedu, al zato i pušku i bombu su imali. Sa narodom nesto debelo nije u redu

  • Ccc

    6. jul 2023 | 17:29

    Ubija nas nemastina, bukvalno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA