Uznemirujuć snimak tuče u kojoj je bokser mladiću smrskao lobanju: Zaleteo se na muškarce, udarao ih u glavu

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 21

Bokser je u Višem javnom tužilaštvu odlučio da se brani ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu

Bokser Petar M. osumnjičen je da je ispred jednog beogradskog splava napao M. V., pri čemu mu je naneo teške telesne povrede, a mladiću S. V. naneo je lake telesne povrede. Sigurnosne kamere splava zabeležile su momenat u kom bokser prilazi mladićima i započinje tuču.

Kako se vidi na snimku sa nadzorne kamere, tri mladića stajala su na mostiću kada se Petar M. zaleteo ka njima i dva puta pesnicom u glavu udario jednog od njih nakon kraće rasprave. Potom je nasrnuo na drugog, koji je pokušao da ih radvoji, pri čemu ga je oborio na pod i pao preko njega.

Treći muškarac koji se nalazio na mostiću sve vreme je pokušavao da razdvoji boksera od ostala dva mladića, ali je Petar protrčao pored njega i nastavio da tuče mladića kog je prvog napao. Svaki put kada bi se mladić oslobodio, bokser bi otišao za njim i nastavio pesnicama da ga udara u glavu.

Podsetimo, Petru M. se na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju i izvršenje krivičnog dela laka telesna povreda.

Podsetimo, bokser je prethodno u Višem javnom tužilaštvu odlučio da se brani ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

(Telegraf.rs)

Video: Ambasador Hil na proslavi 20 godina od osnivanja Centra za američke studije na FPN

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    4. jul 2023 | 16:59

    Ponosna mu majka tuziteljka, bas ga je lepo vaspitala...neka odmah da otkaz u drzavnoj sluzbi

  • Gustav

    4. jul 2023 | 16:41

    Mad Max scenario u saobraćaju, u školama, po noćnim klubovima... Svi su opasni, mrki, besni... Da, ovo jesu nove 90-e, samo što se duksevi sad ne upasuju u pantalone. Ogroman broj ljudi više i ne razlikuje normalno od bolesnog. Ako iko misli da će sve to na kraju na dobro da izadje, grdno se vara.

  • Deki

    4. jul 2023 | 16:13

    Ovakve u tamnicu i kljuc baciti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA