Beograđanin koji je pretio nastavniku priznao krivicu: Tražio najvišu ocenu za ćerku, određena mu kazna

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Osumnjičeni je u datoj odbrani između ostalog naveo da je bio jako potresen zbog ćerke

Otac S.S. koji je osumnjičen da je pretio nastavniku jedne osnovne škole u Beogradu saslušan je danas i pred tužiocem je u celosti priznao izvršenje krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti, saopšeno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Sa osumnjičenim je tužilastvo zaključilo sporazum o priznaju krivičnog dela, kojim je utvrđena kazana kućnog zatvora u trajanju od 6 meseci, a sporazum o priznanju je predat sudu na potvrđivanje.

Osumnjičeni je u datoj odbrani između ostalog naveo da je bio jako potresen zbog ćerke, da se kaje zbog toga što je uradio, da ne bi povredio profesora i da je sve u afektu rekao.

Podsetimo, oštećeni S. Ž, koji je nastavnik u jednoj osnovnoj školi, prekjuče je pristupio u prostorije PS Stari grad i prijavio da je tog dana osumnjičeni S. S, otac jedne od njegovih učenica, u prostorijama osnovne škole zahtevao od njega da ćerki osumnjičenog zaključi najvišu ocenu, što je oštećeni odbio, nakon čega mu je osumnjičeni uputio pretnje kojim je ugrozio sigurnost oštećenog.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    18. jun 2023 | 19:50

    To je manijak, to nije covek. Ako zeli najvecu ocenu za cerku, neka zagreje stolicu zajedno sa cerko.

  • M-78

    18. jun 2023 | 19:45

    Dokle je sve otišlo....

  • PoganPagan

    18. jun 2023 | 21:59

    Ego trip, ne shvata koliko je nebitan I on I njegova ćerka, I nastavnik I oceana...sve to pada u vodu kad nekom pretiš za gluposti. Ono što je najvažnije I što su svi zaboravili je "ljubite bližnjeg svog kao sebe samog" ljudi ne shvataju ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA