Okršaj dve grupe migranata u Subotici: Rafali odzvanjaju Makovom šumom, ima ranjenih, policija u akciji

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 39

ulicama oko Makove šume poslednjih sat vremena prolaze vozila policije i hitne pomoći, a više puta odjeknuli si rafali u tom području

Sve grupe migranata sukobile su se u Makovoj šumi nadomak Subotice, a prema prvim indormacijama, ima povrđenih lica.

Prema prvim informacijama, pre oko dva sata u šumi kod mađarske granice došlo je do sukoba dve grupe migranata za koje se sumnja se da su Avganistanci bilo je upotrebe vatrenog oružja i dve osobe su povređene, nisu naši građani. Policija je na terenu i preduzima mere iz svoje nadležnosti.

Kako je za Telegraf.rs potvrđeno iz PU Subotica, u vatrenom okršaju dve grupe migranata povređene su dve osobe, a na lice mesta upućene su jake snage policije. Na sreću, niko od policajaca nije povređen u okršaju. Povređene osobe nisu građani Srbije.

U ulicama oko Makove šume poslednjih sat vremena prolaze vozila policije i hitne pomoći, a više puta odjeknuli si rafali u tom području. Prema poslednjim informacijama, situacija je sada pod kontrolom, ali nije poznato da li je neko uhapšen jer je akcija i dalje u toku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 192.RS (@192_rs)

(Telegraf.rs)

Video: Na Univerzitetu Kolumbija veliki dan za Srbiju i našeg naučnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😷😷😷😷😷

    17. jun 2023 | 15:27

    Migranti naoruzani a mi razoruzani, bravo!

  • Dragan

    17. jun 2023 | 15:54

    Ova vlast ne brine o svom narodu a ne o migrantima.Da brinu o nama,ti teroristi ne bi bili u Srbiji.Nego je vlast uzela pare od zapada,da ih primi.Ako je vec to uradila,za njih je trebao biti obezbedjen zatvoreni prostor,bez prava izlaska.A ne pustati divljake da godinama vrsljaju po Srbiji bez dokumenata.A Srbinu kada istekne licna karta mesec dana zatvora.Jer nema osnovni dokument za identifikaciju.

  • Filip

    17. jun 2023 | 15:30

    Prestanite teroriste da nazivate migrantima!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA