"Možda sam bio malo grublji jer sam se zaneo": Sramna odbrana optuženog sa silovanje žene i nasilje nad bebom

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Sumnja da je V. M. u prethonih nekoliko dana, u vreme kada detetova majka nije bila prisutna, zlostavljao njihovog šestomesečnog sina, zadajući mu udarce po glavi i telu

V. M. (26), koji se sumnjiči da je tukao i silovao nevenčanu suprugu D. S. (26), kao i da je udarao njihovu šestomesečnu bebu, danas je u tužilaštvu negirao da je počinio bilo koje od krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret.

Kako Telegraf.rs saznaje, V. M. je rekao da se "zaneo".

- Možda sam bio malo grublji jer sam se zaneo, ali nisam tukao suptugu, niti sam se iživljavao nad njom - rekao je V. M. tokom iznošenja odbrane.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da Vukašinu M. odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Podsetimo, naredba o sprovođenju istrage protiv V. M. doneta je zbog sumnje da je 1. juna oko 21 čas upotrebom sile i pretnjom silovao svoju vanbračnu suprugu, dok je ona plakala i trpela jake bolove. Zapretio joj je da će je ubiti ukoliko pozove policiju, usled čega se oštećena dodatno uplašila za svoju i bezbednost njihovog zajedničkog deteta.

Takođe se sumnja da je V. M. u prethonih nekoliko dana, u vreme kada detetova majka nije bila prisutna, zlostavljao njihovog šestomesečnog sina, zadajući mu udarce po glavi i telu, usled čega je dete zadobilo više telesnih povreda.

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA