Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato kako će biti kažnjen učesnik incidenta u školi u Trsteniku: Snimao kad je profesorki izmaknuta stolica

Vreme čitanja: oko 1 min.

Učenik M. M. je priznao izvršenje krivičnog dela zlostavljanje i mučenje i prema njemu je izrečena mera pojačanog nadzora organa starateljstva

  • 3
Nasilje, Tehnička škola, Trstenik Foto: Nikola Anđić

Osnovni sud u Trsteniku osudio je danas M. M. (18), najstarijeg učesnika incidenta koji se odigrao u Tehničkoj školi u Trsteniku, novembra prošle godine, navode Novosti.

Učenik M. M. je priznao izvršenje krivičnog dela zlostavljanje i mučenje i prema njemu je izrečena mera pojačanog nadzora organa starateljstva.

Postupak protiv ovog đaka, i pored punoletstva, vodio se i po Zakonu o maloletnim učiniocima krivičnih dela i krivično-pravnoj zaštiti maloletnih lica na osnovu procene sudskih veštaka o nezrelosti optuženog u toku istrage.

- I okrivljeni i Osnovno javno tužilaštvo su se odrekli prava na žalbu, tako da je danas presuda postala i pravosnažna - navodi izvor iz Osnovnog suda u Trsteniku.

Ovog presudom je praktično završen sudski postupak već na prvom pretresu.

M. M. je snimao incident u kome je profesorki engleskog jezika izmaknuta stolica na času. Odlukom Nastavničkog veća u ponovljenom disciplinskom odlučivanju kažnjen je ukorom Veća i jedinicom iz vladanja.

To je slučaj i sa učenikom N. Ž. (17), koji je izmakao profesorki stolicu. Treći i najmlađi učesnik incidenta I. К. (16) se ispisao iz škole dan pre prvog odlučivanja Nastavničkog veća o sudbini đaka koji su profesorki engleskog jezika izmakli stolicu, smejali se njenom padu, ceo događaj snimali i distribuirali mrežama.

Profesorka Marija Stevanović, vratila se na radno mesto i završava ovu školsku godinu u Tehničkoj školi.

(Telegraf.rs)

Video: Moćan snimak srpske trobojke iz vazduha: Najdivniji prizor iz Zvečana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @

    31. maj 2023 | 21:04

    Znaci nije kažnjen

  • Mile1

    31. maj 2023 | 21:29

    Pa znaci smešni smo kao bioskop.Onaj sto pobi one mlade u okoloni Mladenovca je stariji “maloletnik” pa nemoze doživotna ili 40 god nego 20 ko samo to izmisli treba mu dati Nobelovu nagradu.pa svet nezna koje mi genije imamo ovaj ne odgovara jer je mladji maloletnik sačuvaj bože ko ovo može da protumači SRAMOTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA