≫ 

Dobričanin: Granica za krivičnu odgovornost treba da se spusti ispod 14 godina

 ≫ 

Ona objašnjava da je to što se desilo izazvalo strah velikih razmera

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ssdd

    07. maj 2023 | 21:59

    Apsolutno je u pravu .deca ranije sazrevaju i ne treba postojati granica . Neka strucnjaci odlucuju od slucaja do slucaja ko je dovoljno zreo da mu se sudi kao odraslom .

  • Gaga

    07. maj 2023 | 17:57

    Bez granice .

  • Carica Sveta

    07. maj 2023 | 17:18

    Apsolutno se slažem. Srce nam je slomljeno , ranjeno, zbog bezumnih terorističkih napada na školu, na obrazovni sistem, na nevinu decu i mlade ljude u dva mirna seoceta kod Mladenovca i Smedereva. I svi oni koji to bezumlje podržavaju, podržavaju terorizam. Taj dečak KK i mladić UB nisu tražili uzore u brojnim divnim ličnostima, šampionima, umetnicima, pesnicima, lekarima herojima koji su dali svoje živote tokom pandemije. Niti u brojnim velikanima prošlosti. Oni su sami birali masovne ubice koje su zavile u crno čitav svet, poput Hitlera ili onih koji izazivaju i dalje užasne žrtve u masovnim pucnjavama po SAD. Srbija i ceo narod je u stanju šoka jer smo svi cenili vrednosti dobrog čoveka. Poštenog ljudskog bića. Koje u porodici i školi i svakom obliku kolektivnog života i udruživanja reba da ispolji najbolji deo sebe. Poštujući i prava i obaveze. Sada smo odjednom uleteli u jedan nakazni sistem vrednosti bolesnih umova koji bi virtuelnim svetom da izazivaju masakre u realnosti. To ne sme da se dozvoli. I svi oni koji imaju naoružanje, da ga predaju MUP u. Dobili su rok. Nama neki novi Brejvik u Srbiji nije potreban. Srce nam je previše ranjeno, ali um iako zbunjen postupkom deteta koje je sposobno za nezamisliv zločin, ipak radi racionalno. Eliminisati naoružanje, povećati bezbednost škola, menjati krivični zakon. Oni koji su se opredelili za terorizam, oni su sami sebi ukinuli pravo na konvencije o ljudskim i pravima deteta. Ja sam majka, i kao majka na strani sam života.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA