"Molimo se za sve naše anđele i nebeskog čuvara Dragana" Potresne reči majke devojčice ubijene u masakru

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Iako je Nini Kobiljski od srede svaki sekund zaviijen u crno, uspela je da poneku reč utehe pruži i onima koji još uvek čekaju potvrdu da će im deca nakon krvavog pira biti dobro

"Koliko smo nemi od bola za našom stradalom decom, toliko smo sretni zbog svih koji su uspeli da se spasu", reči su majke jedne od preminulih devojčica u stravičnoj tragediji u OŠ "Vladislav Ribnikar", supruge slavnog odbojkaškog trenera Dragana Kobiljskog.

Iako je Nini Kobiljski od srede svaki sekund zaviijen u crno, uspela je da poneku reč utehe pruži i onima koji još uvek čekaju potvrdu da će im deca nakon krvavog pira biti dobro, i izaći iz bolnice. Svima se zahvalila na podršci i rekla da nastavlja da se moli za povređene.

- Hvala mnogo svima, beskrajno cenimo svaku reč utehe i podrške, kao tinjanje svetla u najdubljem mraku. Molimo se za sve naše anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana. Molimo se za povređene drugare i nastavnicu. Koliko smo nemi od bola za našom stradalom decom, toliko smo sretni zbog svih koji su uspeli da se spasu. Bog neka nas sačuva od besa i gorčine, da nam snage i ljubavi, kako bismo ovaj bol nekako preživeli - navela je Nina.

Podsetimo, jedna od najpotresnijih scena na jučerašnjem okupljanju ispred škole u kojoj je K.K. (13) ubio 8 svojih vršnjaka i domara Dragana, bila je i slika na kojoj odbojkaš u suzama i praznog pogleda lepi umrlicu svoje ćerke na vrata. U školu je došao u društvu supruge, koja je skrhkana bolom nosila u ruci cveće. Kobiljski je zalepio umrlicu na vrata škole, i nemo nastavio dalje sa suprugom koja ga je sve vreme držala za ruku.

Građani su juče širom Srbije svećama, cvećem i igračkama odali počast preminulima.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA