Ovim putem se kretao ubica od centra Malog Orašja prema Duboni: Blokade između dva sela

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Obišli smo sela u kojima je Uroš B. sejao smrt

Osam osoba je ubijeno, a 13 ranjeno u pucnjavi kod Mladenovca, pošto je na njih napadač pucao iz automatskog naoružanja. Osumnjičeni za napad uhapšen je nakon osmočasovne potere u selu kod Kragujevca.

Brojna policijska vozila, uključujući interventne jedinice i ostale snage bile su upućene prema Mladenovcu, pošto je iz vozila u pokretu napadač ubio osam, a ranio 13 osoba.

Napadač je na grupu ljudi pucao iz automatskog oružja i pobegao sa mesta događaja. Policija je, odmah zatim, pokrenula akciju ”Vihor” i počela opsežnu potragu za ubicom.

I naša ekipa je na licu mesta. Obišli smo sela u kojima je Uroš B. sejao smrt. U našim fotografijama i na video snimku pogledajte kako se i kuda kretao. 

Nedugo posle pucnjave, za U.B. starim 21 godinu raspisana je poternica, a policija je opkolila mesto na kojem se krio. U akciju potrage uključene su bile sve specijalne jedinice i helikopterska jedinica MUP-a Srbije.

Ministar policije, Bratislav Gašić je pucnjavu kod Mladenovca nazvao terorističkim aktom.

Ka Mladenovcu su upućena i brojna vozila hitne pomoći.

(Telegraf.rs)

Video: Helikopter leti iznad Mladenovca: Akcija hvatanja Uroša koji je počinio masakr

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA