Uhapšen otac dečaka koji je izvršio masakr u školi na Vračaru: Oružje držao u sefu, zajedno išli u streljanu

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 59

U streljani s tatom učio da puca

Dete K.K. (13) u dužem vremenskom periodu je planiralo da izvrši stravični zločin, ali motiv nije objavljen. Otac izvršioca ovog teškog dela je uhapšen, oba pištolja i u rancu su bila legalna.

Otac je, kako je saopšteno na vanrednoj konferenciji za medije, rekao da ima više komada oružja, da su bili zaključani u sefu pod šifrom.

Imao je i 3 okvira puna sa po 15 metaka.

"Po nezvaničnim informacijama, on je zajedno sa ocem išao u streljane, trenirao pucanje. Da li dete od 12, 13 godina treba da se time bavi? I prema ocu će biti preduzete zakonom predviđene mere - objasnio je ministar Gašić.

(Telegraf.rs)

Video: Kako Beograđani nazivaju ovaj park: Neki se stide da izgovore ime!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Benjamin Kajzer

    3. maj 2023 | 14:16

    ДРЖАО ЈЕ ОРУЖЈЕ У СЕФУ И ПОД ШИФРОМ А ШИФРУ ЈЕ РЕКАО МАЛОЛЕТНОМ СИНУ КОЈЕГ ЈЕ ВОДИО ПО СТРЕЉАНАМА И ПРИПРЕМАО ГА ВЕШТО КОРИСТИ ТО ОРУЖЈЕ СВЕ ЈЕ УЧИНИО ШТО ЈЕ БИЛО ДО ЊЕГА КАО ОЦА ДА ДЕТЕ ПРИПРЕМИ И ОСПОСОБИ ЗА ЗЛОЧИН !! НА ДОЖИВОТНУ РОБИЈУ ЗА ПРИМЕР !! ИНАЧЕ ЋЕ НАМ СЕ ОВО ПОНОВИТИ !!!

  • sokan

    3. maj 2023 | 14:18

    Maloletna lica ne mogu da koriste vatreno oružje u streljani. Otac kao vlasnik oružja je odgovoran za isto,tako da će najverovatnije odgovarati . Zlo ne spava moramo svi biti mnogo odgovorniji.

  • Dule

    3. maj 2023 | 14:25

    Ime i prezime oca? Kazu da je poznati lekar,zasto se krije njegov identitet?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA