Vreme čitanja: oko 1 min.

Slobodanu sa Čukarice osumnjičenom da je prebio suprugu i braću pištoljem određen pritvor

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pritvor je određen po obe tačke koje su tražene u predlogu

  • 0
Bujanovac terorizam policija BIA Bezbednosno informativna agencija hapšenje Foto: Bia.gov.rs

Slobodanu M. (42) koji je uhapšen pre dva dana nakon filmske potere na Čukarici kada su policajci jurili po njivama nakon što je, kako se sumnja pretukao suprugu, a potom pištoljem nasrnuo na dva brata preteći da će sve da ih pobije, određen je pritvor.

Na teret mu se stavlja dva dela.

"Pritvor je određen po obe tačke koje su tražene u predlogu. Slobodan M. kojem je krivičnom prijavom na teret stavljeno da je izvršio krivično delo Nedozvoljeno držanje oružja i krivično delo Nasilje u porodici, na štetu dva polubrata i to da je oštećenom I.M naneo teške, a oštećenom L. M lake telesne povrede. Nakon saslušanja, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je predlog za određivanje pritvora kako ne bi uticao na svedoke i jer postoji opasnost da će ponoviti krivično delo", rečeno nam je iz Drugog tužilaštva.

Napad se dogodio u nedelju u 14 časova u porodičnoj kući u Beogradu. Slobodan je, kako se navodi, pozvao svoju braću u svoj deo kuće "da mu nešto pomognu", međutim, kada su otišli tamo on ih je napao i pištoljem.

Brata I. M. je više puta udario drškom pištolja po glavi, a drugom bratu je polomio nos i lobanju. Uspeli su da ga savladaju i pozovu policiju, međutim on je pobegao sa pištoljem i pretio da će da se vrati sve da ih pobije.

Policija ga je potom jurila po njivama, kako smio gore naveli i uhapsila.

Inače, stariji brat je zadobio teške povrede, dok je mlađi brat posle ušivanja glave na Urgentnom centru pušten kući na lečenje.

(Telegraf.rs)

Video: Muškarac je udara pesnicom u glavu, šamara i davi: Snimak zlostavljanja žene u Mladenovcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA