Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokrenuta istraga protiv krimi grupe koja je 7 meseci u Beogradu prodavala kokain, heroin, MDMA i "travu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova organizovana kriminalna grupa je u vremenskom periodu od oktobra 2022. do 18. aprila 2023. godine na teritoriji Beograda prodavala više vrsta droga

  • 0
Hapšenje, droga, oružje Foto: MUP

Tužilac za organizovani kriminal doneo je danas naredbu o sprovođenju istrage protiv pet osoba, Predraga Pavlovića, Stefana Jovanovića, Luke Jovanovića, Stefana Vukičevića i Predraga Živojinovića zbog izvršenja krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Ova organizovana kriminalna grupa je u vremenskom periodu od oktobra 2022. do 18. aprila 2023. godine na teritoriji Beograda prodavala više vrsta opojnih droga i to heroin, kokain, marihuana i MDMA (ekstazi) čime je neovlašćeno stekla više desetina hiljada evra.

Tužilac za organizovani kriminal predložio je sudiji za prethodni postupak Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu da se u odnosu na Predraga Pavlovića, odredi pritvor dok se

ostala lica nalaze u bekstvu.

Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje o određivanju pritvora za Predraga Pavlovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA