"Lezi dole, ruke na leđa!": Ovako su "pali" članovi kriminalne grupe, zaplenjeno zlato, novac i oružje

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Osumnjičeni se terete da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet eksplozivnih materija, teška krađa, udruživanje radi vršenja krivičnih dela i teško ubistvo u pokušaju

U današnjoj akciji hapšenja koju su sproveli MUP i BIA slobode je lišeno više od 70 osoba. Policija je osumnjičenima upala u stanove, a neki od njih zatečeni su u donjem vešu.

Kako se vidi na snimku MUP Srbije, pripadnici žandarmerije su uz pomoć merdevina preskočili zid jedne kuće, a zatim uz povike "policija" provalili unutra. Na snimcima je prikazano hapšenje više osoba na nekoliko lokacija uz povike "Policija, lezi dole, ruke na leđa".

Prilikom hapšenja jednog muškarca zabeležena je scena kako se uhapšeni doslovno vuče po podu, dok su mu lisice na rukama.

Prilikom pretresa policija je u kućama i stanovima osumnjičenih pronašla poluge zlata, velike količine novca, satovi,narkotici i arsenal oružja. Neki od njih su štekova pravili i u zidovima.

Podsetimo, više od 600 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i Evropolom, kao i Tužilaštvom za organizovani kriminal u su učestvovali u današnjoj opsežnoj regionalnoj akciji i stavili lisice na ruke više od 70 osoba, među kojima i članove dve organizovane kriminalne grupe.

Policajci su izvršili pretres na 80 lokacija i zaplenili veću sumu novca, više desetina luksuznih automobila, veću količinu oružja i municije, više kilograma narkotika i zlata.

Osumnjičeni se terete da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet eksplozivnih materija, teška krađa, udruživanje radi vršenja krivičnih dela i teško ubistvo u pokušaju.

(Telegraf.rs)

Video: Na Univerzitetu Kolumbija veliki dan za Srbiju i našeg naučnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubiša

    18. april 2023 | 16:45

    Sutra slobidni. Plen ide pola-pola...

  • Baki

    18. april 2023 | 16:53

    Gde ste to uradili,u kom gradu,koje ljude koje strukture,ili je ovo pokazna vežba za narod

  • milano

    18. april 2023 | 16:53

    A Europol naredio hapsi Bia šta će moramo 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA