On je osumnjičen da je majci odsekao glavu i odneo na tavan: Detalji stravičnog zločina na jugu Srbije

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Zločin je navodno počinio jer mu se majka "mešala u brak pred razvodom".

U. H. koji je osumnjičen je da je nožem nasmrt izbo majku H. H. u naselju Kapešnica kod Peći, te odsekao njenu glavu i odneo na tavan, a potom nasrnuo na oca i tetku, prema pisanju tamošnjih medija, zločin je navodno počinio jer mu se majka "mešala u brak pred razvodom".

Albanski mediji pišu da je U.H. izjavio da je majka želela da ga razdvoji od supruge.

U.H. je živeo u Nemačkoj, a vratio se na Kosovo na odmor. Pravosudni organi otkrili su da je osumnjičeni imao povratnu kartu za Nemačku gde je imao i boravišnu vizu. Karta je bila rezervisana za 19. april.

- Okrivljenom je određen pritvor u trajanju od trideset dana, nakon što je sud utvrdio da je zahtev tužioca osnovan i opravdan, s obzirom da se protiv okrivljenog vodi istraga za teško krivično delo, za koje je zakonom predviđena kazna zatvora najmanje deset godina ili doživotni zatvor, kao i da okrivljeni ima boravišnu dozvolu u inostranstvu, zbog čega postoji visok rizik od bekstva ili da će na bilo koji način izbeći organe gonjenja i tako onemogućiti ili u velikoj meri otežati sprovođenje istrage - navodi se u saopštenju suda.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je ulica u kojoj je mladić ubio oca, majku i dedu: Trostruko ubistvo u Čačku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA