Presuda: Sloba Snajper iz Novog Sada osuđen na dve i po godine zatvora

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 14

Suđenje je bilo zatvoreno za javnost jer je devojka dobila status posebno osetljivog svedoka

Slobodan Milutinović (39) zvani Snajper prema odluci Višeg suda u Novom Sadu osuđen je na dve i po godine zatvora, saznaje "Telegraf.rs".

Od danas mu je ukinut pritvor.

Na teret mu se stavljala otmicu, protivravno lišenje slobode i zlostavljanje i mučenje i ugrožavanje sigurnosti na štetu devojke U.J. (23).

Kako saznajemo, on je za otmicu oslobođen, a osuđen za prinudu i protivpravno lišenje slobode i zlostavljanje i mučenje ukupno 2 godine i 6 meseci.

- Imajući u vidu ambijent i pritisak javnosti na mog branjenika, pre svega pojedinih politicara, u ovom momentu zadovoljni smo što je isti oslobođen za otmicu, jer to od početka nije imalo smisla i dobro je zbog daljeg postupka da mu je pritvor ukinut. Naravno dokazivaćemo da nije kriv- rekao je za "Telegraf. rs" njegov advokat Goran Karadarević.

Optužnica

Prema optužnici, on se teretio da je u septembra 2021. godine u jednom stanu, tukao i maltretirao sugrađanku U.J. (23) sa kojom je navodno ranije bio u emotivnoj vezi.

Suđenje je bilo zatvoreno za javnost jer je devojka dobila status posebno osetljivog svedoka.

I devojka i on u toku postupka do detalja su ispričali šta se dogodilo tog dana.

On se od septembra 2021. godine nalazi u pritvoru.

Podsećanja radi, Milutinović se sumnjiči da je 19. septembra 2021. godine u jednom stanu, tukao i maltretirao sugrađanku U.J. sa kojom je ranije navodno bio u emotivnoj vezi. Istraga je, međutim, bila proširena i na period pre toga, jer je navodno i ranije bio nasilan prema ovoj dvadesettrogodišnjakinji.


(Telegraf.rs)

Video: Dramatični snimak bekstva i hapšenja osumnjičenih za pokušaj ubistva Slobodana Snajpera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA