"Majka mu je bila u školi kada je skočio": Dečak pre tragedije u Kačarevu tražio da se otvori prozor

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Oni koji su ga poznavali kažu da je bio dobar drug i omiljen u društvu

Učenik osmog razreda osnovne škole, S.F. (14), poginuo je danas kada je skočio kroz prozor učionice u Kačarevu kod Pančeva, potvrđeno je iz MUP-a za Telegraf.rs.

Tragedija se dogodila na kraju časa, i to naočigled učenika i nastavnice nemačkog koji su tada bili u učionici. Kada je zvonilo, dete se zaletelo i skočilo kroz prozor, a kako saznaje Blic, njegova majka je takođe danas bila u školi.

- Taj mali odmor pre časa bio je kod direktorke, kasnio je na čas par minuta. I njegova mama pozvana je na razgovor danas, bila u školi. Bio je uznemiren na času, nastavnica je otišla do njega i pričala sa njim. Na pola časa je rekao da mu je zagušljivo... Niko nije mogao da nasluti da će ovako nešto da se desi - kaže izvor "Blica" i dodaje da je majka dečaka bila u školi kada se sve dogodilo.

Oni koji su ga poznavali kažu da je bio dobar drug i omiljen u društvu.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak potiče iz porodice u kojoj nije bilo problema, a njegovi roditelji imaju još jedno dete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miljana

    29. mart 2023 | 19:56

    Direktorka nosi jedno deše na duši, šta ima ona dete da poziva na razgovor, valjda se, šta god da je u pitanju, prvo ide kod pedagoga.

  • Majka

    29. mart 2023 | 23:42

    Nazalost pedagog nije ono sto bi trebalo da bude. Ako ucenik ode kod skolskog pedagoga, ne pristupa se strucno vec se dete ubedjuje da su to obicni problemi koje ima svako dete tog uzrasta. U zbornici se prepricava razgovor, ismeva ucenik i sve to stigne do vrsnjaka. Dete ne zeli da bude ismevano i ponizeno i sve trpi, roditelji kada primete da dete ima neki problem treba da razgovaraju sa detetom, dete milom ili silom kod psihologa, psihoterapeuta ili psihijatra. Sve se uzima zdravo za gotovo, civena recenica to u nase vreme nije bilo ili se ne uvazava detetovo misljenje, ne saslusaju i ne pokusaju da razumeju dete i kada dodje do ovakve situacije onda se svi cude i pitaju kako. Prave se veliki propusti u vaspitanju dece i u samom pristupu. Nazalost, ugasen je zivot deteta koje je tek pocinjalo da zivi, jadni roditelji... Iza ovog se krije mnogo ozbiljniji problem, niko tek tako ne odizima sebi zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA