Prva fotografija Uroša Pašajlića posle hapšenja: Godinama držao ćerkicu (8) zatočenu u stanu

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 27

Pašajlić se sumnjiči da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica

Uroš Pašajlić, osumnjičen da je ćerku (8) godinama držao zatočenu u kadi u stanu u beogradskom naselju Mirijevu uhapšen je danas  u jednom stanu na Karaburmi, gde se krio.

Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo, Pašajlić se sumnjiči da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.

Za osumnjičenim U. P, je raspisana potraga još od 24. marta, naveli su iz ovog tužilaštva. Kao što je već ranije tužilaštvo saopštilo, U. P. se sumnjiči da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.

U roku od 48 časova osumnjičeni će izneti odbranu pred tužiocem, nakon čega će biti preduzete sve neophodne dokazne radnje u cilju utvrđivanja svih navedenih krivičnih dela koja se osumnjičenom stavljaju na teret. Nakon saslušanja tužilaštvo će obavestiti javnost o daljem toku postupka.

On je, kako je Telegraf saznao, bio u zatvoru 2015. godine zbog nasilja u porodici.

"Sudija za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu je dana 29.05.2015. godine, donela rešenje kojim je odredila pritvor protiv osumnjičenog Uroša Pašajlića zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Pritvor je određen zbog opasnosti da će osumnjičeni boravkom na slobodi ometati postupak uticajem na neispitane svedoke", rečeno je iz Prvog osnovnog suda u Beogradu za naš portal.

Podsetimo, devojčica nikada nije bila kod lekara, niti je izašla napolje.

"Devojčica nikada nije bila kod lekara na pregledu, nije krenula u školu, niti je izašla napolje. Komšije dete uopšte nisu nikada videli. Nađena je sklupčana u kadi, dezorjentisana, neuhranjena... Dali su joj neophodnu negu kod lekara i prebačena je u prihvatilište, dakle, nije životno ugrožena. Osim toga, bilo je navoda da se majka deteta pojavljivala oko stana na Zvezdari. Ti navodi nisu potvrđeni, majka je osuđivana, njoj je pravno oduzeto starateljstvo, ona je zavisnik, lišena je mogućnosti da bude "majka" detetu, tako da nadležni nju nisu ni tražili, niti će. Čeka se da on bude uhapšen", rekao nam je ranije sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Video: Policijac plače, komšije neme od šoka: Bolne scene na mestu ubistva i samoubistva u Grockoj

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Radeta Šerbedžije sa orkestrom Zapadni kolodvor u mts Dvorani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dixi

    28. mart 2023 | 19:19

    Na njemu markirana dukserica a dete skapavalo od gladi. Onog ko mu je dodelio dete zajedno sa njim u ćeliju.

  • Vdr

    28. mart 2023 | 20:05

    Za ovog neću da plaćam porez da bi sedeo u zatvoru i hranio se a neću ni za onog debelog sto je ubio cerku Igora Jurica. Mogu da sede o trosku od plata sudija i socijanog rada.

  • Gox

    28. mart 2023 | 19:44

    Ja sam mislio da ovoga ima samo u americi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA