Saznajemo: Ovo je obdukcioni nalaz ubijene Petre (2) iz Zaječara koji ledi krv u žilama

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Istragom je utvrđeno da je Miloš bio pijan dok je zverski tukao devojčicu

Petra Vladulović (2) umrla je u najgorim mukama svedoči obdukcioni nalaz koji je danas stigao u Više javno tužilaštvo u Zaječaru, saznaje "Telegraf.rs".

Za njeno ubistvo osumnjičen je očuh Miloš Nikolić.

Jelena Todorovska Miloš Nikolić Foto: Facebook

On se nalazi u pritvoru, a majka je puštena na slobodu.

Istragom je utvrđeno da je Miloš bio pijan dok je zverski tukao devojčicu.

- Dana 24.03.2023. godine Višem javnom tužilaštvu Zaječar dostavljen je obdukcioni zapisnik Zavoda za sudsku medicinu u Nišu sa zaključkom u kome se pored ostalog navodi da je kod deteta P. V., smrt nastala nasilno, a nastupila je neposredno usled prestanka disanja i srčanog rada, uzrokovanog obimnim jakostepenim povredama glave i posledičnim razvojem jakostepenog otoka mozga. Kod deteta su utvrđene i druge povrede koje sve zbirno predstavljaju tešku telesnu povredu opasnu po život- stoji u sapštenju.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru zatražiće i veštačenje mehanizma nanošenja povreda od strane Zavoda za sudsku medicinu.

- Višem javnom tužilaštvu Zaječar dostavljeno je veštačenje sudskog veštaka iz oblasti neuoropsihijatrije dr Mirjane Filimonović, neuropsihijatra, koja je u svom nalazu navela da je okrivljeni Miloš Nikolić, u vreme izvršenja krivičnog dela za koje je osumnjičen, bio u stanju srednjeg pijanstva, odnosno bio je pod dejstvom alkohola sa količinom alkohola u krvi od 1,63 promila, dana 21.02.2023. godine u 14,30 časova- dodaje se u saopštenju.

Okrivljeni će biti upućen na neuropsihijatrijsko i psihološko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, po naredbi ovog tužilaštva.

(Telegraf.rs)

Video: Bećerić: Pošto ni mi advokati ni sudija nismo doktori, sud će raditi po onome što je komisija rekla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    24. mart 2023 | 14:25

    Sa strahom sam pročitala ovaj tekst. Sa bolom u duši i mučninom u želucu. Boli me svaki udarac i svaka rana ovog malog napaćenog i nedužnog bića. Procenat od 1,63 alkoholisanosti nije nešto pri čemu čovek ne zna šta radi i kome radi. Kakvo veštačenje i bakrači. Još će ispasti dete krivo što je plakalo dok je on bio pijan. Ne postoji adekvatna kazna ni za njega ni za majku, idiota. Ako ipak ne dobiju kaznu kakvu evo,ja mislim da bi trebalo,lično ću sedeti ispred adekvatne ustanove i znam da će mi se mnogi pridružiti dok dva skota ne dobiju svoje

  • Uf

    24. mart 2023 | 14:45

    Jedino pravedno bi bilo da i on umre u najtezim mukama.

  • Iva

    24. mart 2023 | 14:14

    Monstrum!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA