Saznajemo ko je tinejdžerka koja je uhapšena sa skoro 9 kila droge: I dalje ide u srednju školu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Ona je automobilom marke “Smart” otišla na Kopaonik i od NN lica preuzela jednu crnu putnu torbu u kojoj se nalazilo ukupno 8.5 kilograma marihuane upakovane u 20 paketa i stavila je u prtljažnik navedenog vozila kojim je upravljala

J. M. (19) koja je uhapšena sa maloletnicom zbog sumnje da je prenosila opojnu drogu marihuanu koju je preuzela na Kopaoniku i sakrila u auto "Smart", kako Telegraf saznaje, još uvek je učenica srednje škole.

"Ona za tri dana puni 20 godina - povremeno daje časove tenisa. Vanbračni partner sa kojim živi je MMA trener postupak protiv maloletnika se vodi pred sudijom za maloletnike", rečeno nam je.

Inače, J. M. je saslušana danas u Višem javnom tužilaštvu i na saslušanju se branila ćutanjem, odnosno iskoristila je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da osumnjičenoj odredi pritvor do 30 dana da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovila krivično delo. Osumnjičenoj se na teret stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prema naredbi o sprovodjenju istrage, J.M. je 12. marta ove godine, ona je automobilom marke “Smart” otišla na Kopaonik i od NN lica preuzela jednu crnu putnu torbu u kojoj se nalazilo ukupno 8.5 kilograma marihuane upakovane u 20 paketa i stavila je u prtljažnik navedenog vozila kojim je upravljala, dok se na mestu suvozača nalazilo maloletno lice, protiv kojeg je postupak razdvojen. Prilikom povratka za Beograd osumnjičene su zaustavili policijski službenici SBPOК-a i lišili ih slobode.

Video: Policija, ruke gore odjeknulo ulicom: Pronašli im 8,5 kilograma marihuane

(Telegraf.rs)

Video: Mađarska: Zbog porasta vodostaja Dunava poplavljeno i Veroce

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rade maksimovic

    14. mart 2023 | 15:47

    Dojava

  • ZVEZDA

    14. mart 2023 | 16:33

    Devojka od 20 god, puni za par meseci, je tinejdzerka i maloletna je ??? Jesam dobro pročitala... jesam.

  • Ubipacijentic

    14. mart 2023 | 17:34

    Na naplatu dolaze rijaliti programi,promocija bluda i lagodnog zivota bez da se pomucis i zaradis.Dolazi sve gore vreme!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA