Misteriozna poruka u pomenu supruge ubijenog Jovana Vukotića: "U laži su kratke noge, u izdaji prljava duša"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Vukotić je iza sebe ostavio majku, bivšu suprugu I. V.,sa kojom ima dvoju punoletnih sinova i brata Igora, koji je u bekstvu

Pre šest meseci u Istanbulu je ubijen Jovan Jovica Vukotić (42), vođa "škaljarskog klana", a njegova porodica je dala čitulje u jednom podgoričkom listu.

- Nakon pola godine bol zbog gubitka ne jenjava. Teši me saznanje da su tvoja ljubav i dobrota ovekovečeni dobrim delima kako prema svojim najmilijima tako i prema svom narodu. I dok se u nesreći i otkrivaju, sreća se ne može kupiti novcem za koji je prodat novac. U laži su kratke noge, a u izdaji je prljava duša. Dok i poslednji grumen zemlje spokojno stoji u tvom rodnom Čevu, obraz i čast ćeš imati! Volimo te. Zauvijek tvoji - napisala je u čitulji Vukotićeva nevenčana supruga Maša M. (24), koja je stavila i imena njihove ćerkice i sina.

Osim nje, na šestogodišnji pomen se oglasila i Vukotićeva porodica, dok je jedna čitulja nepotpisana.

Vukotić je iza sebe ostavio majku, bivšu suprugu I. V.,sa kojom ima dvoju punoletnih sinova i brata Igora, koji je u bekstvu.

Jovica Jovan Vukotić Foto: Privatna arhiva

Jovan Vukotić je ubijen 8.septembra prošle godine u Istanbulu dok se vozio ka tržnom centru u Bešiktašu, naočigled svoje trudne supruge Maše M. (24). Dvojica napadača na motociklima otvorili su vatru na automobil a potom pobegli.

Ispalili su ukupno pet hitaca u Vukotića. Desetak dana kasnije, uhapšena je grupa crnogorskih i turskih državljana zbog sumnje da su odgovorni za to ubistvo.

(Tečegraf.rs)

Video: Nusret Heljo, volonter iz Sarajeva: "Prvi smo ušli u selo u kome je stradala trudnica"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA