"Birala je voće, pitala šta da kupi, a onda se začuo pucanj": Očevidac opisao jezivi zločin u Pirotu

 
 ≫ 
  • 0

Kako tvrdi svedok ubistva ljudi na ulici su prvo pomislili da je žena izvršila samoubistvo, a onda su shvatili da je ubijena

S. M. (47) ubijena je danas u centru Pirota u trenutku kada je, kako kažu očevici, kupovala voće.

- Ovakav zločin Pirot ne pamti, da se tako nešto desi u sred dana, usred grada. On je i ranije bio nasilan prema njoj i navodno je imao zabranu prilaska - rekao je sagovornik portala Nova.rs.

Po priči svedoka koji je prisustvovao zločinu, žena i muškarac su išli udaljeni par metara jedno od drugog i nije primetio da li su pričali.

- Ona je došla do tezge ispred prodavnice i počela je da bira voće. Bila je pola metra od mene. U tom trenutku je telefonom pričala sa nekim i pitala je šta da kupi. Ja sam se zagledao negde, kad sam u jednom trenutku sam začuo pucanj, strašan. Mislio sam da sam mrtav, da je mene neko ubio. Tog čoveka više nisam video. Iz prodavnice je izašla prodavačica i rekla: "Jao, leži u krvi jedna žena!". Ona je pala preko gajbi koje su takođe popadale. Video sam je i ja, ležala je u lokvi krvi. Bila je upucana u glavu - ispričao je očevidac Svetomir Jovanović.

Kako je rekao, prvo su pomislili da se žena ubila, ali su, kada je došla policija i Hitna pomoć, čuli da je žena ubijena, a da se ubica sam predao policiji.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 0008034

    5. mart 2023 | 15:35

    Ona pod zemlju a ubica 12 godina zatvora. Izaći će posle 10 godina. Ovakve monstrume treba doživotno na robiju pa pisle dve - tri godine da ih drmne sre u zatoru, koliko da ne jedu džabe.

  • Mi

    5. mart 2023 | 14:29

    Takvi bolje da se nikada nerode.Neja mu optuzeni presude

  • Nody

    5. mart 2023 | 16:25

    Zapamtiti će Pirot još mnogoooo toga,samo polako, Srbija nezaustavljivo srlja u progres

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA