Stravično porodično nasilje u Sopotu: Pretio supruzi puškom, sekirom i noževima

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Incident se dogodilo u Ulici Milana Ilića u Sopotu kada je nakon verbalne rasprave sa suprugom, muškarac na nju potegao vatreno i hladno oružje

Stravično nasilje u porodici dogodilo se u nedelju u Sopotu kada je S. M. (46) nakon svađe sa suprugom I. M, u pijanom stanju, uz pretnju puškom, noževima i sekirom ženi uputio pretnje opasne po život.

Naime, incident se dogodilo u Ulici Milana Ilića u Sopotu kada je nakon verbalne rasprave sa suprugom, muškarac na nju potegao vatreno i hladno oružje.

Policijski službenici PS Sopot u saradnji sa OJT u Mladenovcu, uhapsili su S.M. i odredili zadržavanje do 48 sati, uz prijavu za nasilje u porodici.

Podsećamo, Zbog sličnog slučaja nasilje juče je takođe uhapšen Z. M. (42) takođe iz Sopota, zbog stravičnog nasilja nad suprugom.

On je nakon svađe i vređanja, pesnicama pretukao suprugu N. M. u kući u Sopotu. Nesrećnoj ženi pomoć je prvo ukazana u Domu zdravlja u Sopotu, a kasnije i u Urgentnom centru.

Video: Stravično porodično nasilje u Dobanovcima: Potresna ispovest prvog komšije

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Konstrakte i benda Zemlja gruva u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZDJB

    13. februar 2023 | 20:21

    Ovi muskarci danas su najobicnije kukavice,na slabijeg se hrabte. Poludeli od dobrog. Bezite od ovakvih crazy man's spasavajte se. Ne padajte na njihova lazna obecanja da ce biti bolji,da ce se promeniti...prazne price su to

  • Srba

    13. februar 2023 | 19:59

    Mora da je šiptar Srbin nebi to uradijo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA