Policajci u redovnoj patroli obavili spektakularno hapšenje: U rvanju sa osumnjičenim prosula se marihuana

Sumnjiva osoba je savladana i vezana, a u toku rvanja po putu se rasula određena količina mase koja po izgledu podseća na marihuanu

  • 0
Novi Sad Bulevar Evrope hapšenje Foto: Nikola Bilić

Dvoje policajaca iz PI Novo naselje PU Novi Sad izvršili su danas spektakularno hapšenje na Bulevaru Evrope u ovom gradu.

Njih dvoje bili su u redovnoj patroli i videli su osobu koja im je bila sumnjiva kako izlazi iz taksi vozila. Oni su pokušali da legitimišu osobu, al' je lice pružilo otpor u nameri da pobegne.

Prisebnošću policajaca, lice je savladano i vezano, a u toku rvanja po putu se rasula određena količina mase koja po izgledu podseća na marihuanu.

Muškarac kod kog su pronađeni narkotici priveden je u službene prostorije i određeno mu je zadržavanje. Forenzičari su na licu mesta obavili uviđaj.

Svi narkotici koji su se rasuli po ulici i oni koji su zatečeni kod osumnjičenog, pažljivo su skupljeni i biće izmereni u policijskoj stanici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA