Ovo je ceo snimak pljačke na Karaburmi pre okršaja: Radnik ubeđuje razbojnika da mu ne uzima pazar

 
 ≫ 
  • 3

Uviđaj su obavili dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu i policijski službenici Uprave kriminalističke policije za Grad Beograd

Nekoliko dana posle pokušaja pljačke na Karaburmi, objavljujemo i ceo snimak rasprave između radnika i razbojnika. Kako se može videti na našem snimku, radnik pumpe neumorno pokušava da uveri pljačkaša da odustane od svoje namere, i da mu ne uzima pazar. 

S druge strane međutim, razbojnik sve vreme vitla pištoljem, preteći radniku. U jednom trenutku, kada već postaje očigledno da može da strada, radnik odustaje od borbe i daje novčanice čoveku s pištoljem koji izleće iz objekta. Njega su potom sustigli policajci.

Naime, podsetimo, policajci PS Zvezdara sustigli su pre četiri dana osumnjičenog M.M. (64) koji je neposredno pre toga izvršio razbojništvo na benzinskoj pumpi u Mirijevskom bulevaru uz upotrebu vatrenog oružja, pištolja marke "M 70".

Osumnjičeni je tom prilikom uperio pištolj prema policijskim službenicima, oglušivši se na njihova upozorenja da spusti oružje, nakon čega su oni ispalili tri hica i usmrtili osumnjičenog.

Uviđaj su obavili dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu i policijski službenici Uprave kriminalističke policije za Grad Beograd.

Dalji rad na ovom slučaju se nastavlja radi utvrdjivanja svih okolnosti. Osumnjičeni je prethodno uz upotrebu pištolja, maskiran hirurškom maskom od radnika benzinske pumpe oduzeo novac i dao se u bekstvo.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    21. januar 2023 | 03:17

    Kakva bre istraga, sve to obustaviti, Policija je uradila sve po zakonu i najbolje moguce i spasila neciji zivot koji bi ovaj nekom kasnije oduzeo tim kriminalnim radnjama. Nagraditi Policajce i zatvoriti slucaj i u buduce tako postupati sa svakim kriminalcem, vrlo brzo ce kriminal biti iskorenjen, posto nikom na pamet nece pasti da pokusa nesto slicno.

  • Mare

    21. januar 2023 | 01:19

    Pa šta se više pominje ova priča. Ljudi su odreagovali kako treba i dobio je šta je tražio. I dokle više jedno te isto. Da su više njih ovako dobili nebi bilo ovoliko razbojništva i ubistava.

  • mislim

    21. januar 2023 | 09:59

    da je radnik pumpe bio u velikoj opasnosti jer se vidi da je ovaj urađen (alkohol, droga ili obadvoje) čim ovoliko razgovara klati se i mlati poštoljem koji je mogao i nehotice a i namerno da opali u čoveka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA