Detalji ubadanja u Novom Sadu: Komšija na ulici zatekao muškarca u lokvi krvi, na terenu 10 patrola policije

 
 
 ≫ 
  • 3

Inspektori uzimaju izjave od očevidaca i skidaju snimke sa nadzornih kamera na obližnjim objektima kako bi videli da li je incident zabeležen

U mračnom prolazu između Futoške i Ulice Ruđera Boškovića u Novom Sadu, prekoputa Kliničkog centra Vojvodine, večeras oko 19 časova došlo je do napada nožem.

Komšija koji živi u blizini zatekao je muškarca u lokvi krvi na pločniku i pozvao je policiju i hitni pomoć.

Hitna pomoć prevezla je povređenog u UC KCV koji se nalazi na svega 100 metara od mesta događaja.

Portparol novosadske Hitne pomoći doktor Zoran Krulj rekao je da je njihova ekipa primila poziv za intervenciju od policije u 18.59 za lokaciju Ulica Ruđera Boškovića kod broja 16.

Po njegovim rečima, na licu mesta zatečen je muškarac star 40 godina sa povredama zadobijenim oštrim predmetom. On je bio svestan i nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen je na odeljenje reanimacije UC KCV na dalju dijagnostiku i lečenje.

Na lice mesta odmah je izašlo više od 10 patrola policije, a forenzičari trenutno obavljaju uviđaj. Deo Ulice Ruđera Boškovića je zatvoren.

KCV: Posekotine glave i lica

Oglasio se i Klinički centar Vojvodine:

- U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, primlјеn je pacijent Đ. I. (41), sa telesnim povredama u vidu posekotina glave i lica. U toku je opservacija, dijagnostika, lekarska pomoć, zbrinjavanje i primarna obrada rane. Pacijent je stabilnog opšteg stanja i biće primljen u Klinički centar Vojvodine radi daljeg lečenja - saopštio je Siniša Knežević, portparol KCV.

Inspektori uzimaju izjave od očevidaca i skidaju snimke sa nadzornih kamera na obližnjim objektima kako bi videli da li je incident zabeležen. Nije poznato koliko je dugo mladić ležao na tom mestu.

U PU Novi Sad nam je potvrđeno da se događaj dogodio te da povređeni ima povredu glave, a ne više ubodnih rana što je bila prvobitna informacija.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realnost

    13. januar 2023 | 23:54

    Muškarac 41g nije mladić, kao što ga nazivate u tekstu, nego zreli, sredovečni muškarac. Izgleda i problematičan?

  • raki

    14. januar 2023 | 03:38

    dobar dan, a ko ste vi, ja sam komsija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA