Fotografije teške nesreće u Požarevcu: Stradao biciklista kad je BMW naleteo na njega, vozilo smrskano

 
 ≫ 
  • 1

Prema rečima očevidaca, automobil se kretao velikom brzinom, udario u drugi auto i tom prilikom usmrtio biciklistu koji se kretao kolovozom

Biciklista, star oko 70 godina, poginuo je u četvrtak oko 9.30 u Dunavskoj ulici u Požarevcu, kada je na njega naleteo BMW, navodi Boom93

U saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva automobila. Još uvek se ne zna da li je drugo vozilo "alfa romeo" učestvovalo u saobraćaju ili je bilo samo parkirano na kolovozu. Dvojica muškaraca su uhapšena.

Prema rečima očevidaca, automobil se kretao velikom brzinom, udario u drugi auto i tom prilikom usmrtio biciklistu koji se kretao kolovozom.

Čovek koji živi u blizini rekao je da ovom ulicom često automobili "divljaju".

- Niko više ne vodi računa. Promenjen je saobraćajni znak, više nije sa prvenstvom. U ovoj ulici je znak STOP i u Nemanjinoj je znak STOP. Niko odavde više ne gleda u to, vozači iz pravca Nemanjine imaju prednost. Ovo kao da niko nije polagao – pravilo desne strane, kad imaš dva ista znaka, pravilo desne strane. Ovde se zaleću, tamo izleću. Živim u Miodraga Markovića, gde je "Boem". Tamo je još crnje i gore. Tamo su dva vrtića, fitnes centar, restoran. To je ludnica. Ne može da se prođe. Trebalo bi na svakih 50 m da stave ležećeg - kaže ovaj Požarevljanin.

Saobraćajni policajac je prokomentarisao da su ljudi neverovatni.

- Prolaze kao da je bioskop. Meni to nije jasno. Prolaze kao da gledaju crtani film, a ne da je čovek poginuo. Žalosno. Biju se ko će prvi u Viber grupi da objavi - naveo je on.

Video: Biciklistu udario kamion na Ibarskoj magistrali: Poginuo na licu mesta

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Akajy

    13. januar 2023 | 23:36

    Alfa je bila parkirana, a vozač BMW-a je neka glavna faca u Pozarevcu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA