Krvavi doček u Nišu: U masovnoj tuči u kafani mladić uboden nožem u grudi, povređeno sedam osoba

 
 
 ≫ 
  • 10

Kako saznajemo, do krvavog obračuna došlo je oko tri sata iza ponoći kada je došlo do koškanja koje je preraslo u krvavi obračun

Dvadesettrogodišnji Nišlija teško je povređen tokom novogodišnjeg slavlja u jednom niškom restoranu kada je došlo do masovne tuče gostiju.

Iz niškog Univerzitetskog kliničkog centra saopšteno je da je iz masovne tuče primljeno ukupno sedam lica.

- Svima je urađena kompletna dijagnostika po trauma protokolu, dvojici pacijenata odmah po prijemu pomoć je ukazana na odeljenju reanimacije. Pacijent M.S. (33) primljen je sa ubodnom ranom u predelu trbuha, odmah je hriruški zbrinut . Nakon operacije, hemodinamski stabilan i hospitalizovan na Klinici za anesteziju. Pacijent S.S. (23) u Urgentni centar primljen sa velikim površinskim pvoredama lica. Posle urađene kompletne dijagnostike sagledan i ods trane neurohirurga. Sve povrede su sanirane i pacijent je u stabilnom stanju otpušten na kućno lečenje. Još pet pacijenata koji se takođe dovode u vezu sa ovom tučom, medicinski su zbrinuti nakon čega su svi poslati na dalje kućno lečenje",saopštila je ova zdravstvena ustanova.

Kako saznajemo, do krvavog obračuna došlo je oko tri sata iza ponoći kada je došlo do koškanja koje je preraslo u krvavi obračun.

"Mi smo intervenisali sa četiri saniteta, četiri osobe smo prevezli u niški Univerzitetski klinički centar. Najteže je povređen pacijent koji je uboden nožem u grudi", saopštio je dr Dragiša Aleksić iz niškog Zavoda za urgentnu medicinu.

Na licu mesta bio je veliki broj policijskih službenika.

Policija je saopštila da je rad na rasvetljavanju ovog događaja u toku.

Izuzete su nadzorne kamere, obavlja se razgovor sa akterima događaja.

Do tuče je došlo pred fajront, pretpostavlja se da je obračunu kumovao alkohol.

I u Prokuplju bilo dramatično

Tokom nogodišnje noći tuče je bilo i u Prokuplju.

Kako je saopštio niški UKC, u ovu zdravstvenu ustanovu primljen je dvadesetdvogodišnji L.M. iz ovog grada sa politraumama.

"Nakon urađene kompletne dijagnostike utvrđeni su prelomi baze lobanje i nosnih kostiju. Pacijent je u stabilnom stanju, zadržan je na lečenju na Klinici za neurohirugiju", rečeno je u niškom UKC.

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fr

    1. januar 2023 | 09:01

    Sve neki dobri poslovni ljudi. Došle barabe da slave novu . Sve lopov do lopova.

  • Miroslav

    1. januar 2023 | 10:27

    Kad ne umeš ni u provod da odeš kako treba

  • Mnogo je kume...mnogo je

    1. januar 2023 | 08:37

    Odakle alkohol u kafani?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA