Brat mladića povređenog u Futogu pre godinu dana poginuo u istom mestu: Meštani ga izvlačili ispod vozila

 
 
 ≫ 
  • 2

Aleksandar K., koji je jutros povređen, je u svesnom stanju, nalazi se u KCV i čeka operativni zahvat

Brat Aleksandra K. koji je teško povređen u nesreći koja se sinoć dogodila u Futogu, a u kojoj je stradao Milan A. (24), poginuo je prošle godine, takođe u Futogu.

M. K. (26) je doživeo tešku nesreću 15. juna prošle godine, kada je svojim kvadom naleteo na automobil "BMW", a meštani su ga izvukli ispod automobila, koji su prethodno podigli viljuškarom. Nažalost nekoliko dana kasnije preminuo je u Kliničkom centru Vojvodine.

Inače, Aleksandar K., koji je jutros povređen, je u svesnom stanju, nalazi se u KCV i čeka operativni zahvat, saznaje Telegraf.rs od dobro obaveštenog izvora.

Podsetimo, Milan A. je poginuo kada je izgubio kontrolu nad automobilom i u blagoj krivini sleteo sa puta i udario u znak, a zatim u prikolicu za prodaju kupusa.

Video: Kolima Hitne pomoći prevezen na Urgentni centar: Povređen mlađi muškarac na Vračaru

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    17. decembar 2022 | 14:01

    Ne mora da znači da je mezimac ako vozi takav auto.Dobro poznajem poštenog,vrednog ,mladog momka,koji od šesnaeste godine zarađuje sam za sebe,voli ji kupuje jake automobile,vozi kao sumanut

  • E

    17. decembar 2022 | 13:24

    Klinci brza kola neiskustvo gas patos BMW sam rec ti kaze. Da je vozio 70 km/h ostao bi ziv ugruvao bi se polomio mozda ruku nogu,a kada letis jednom nogom si vec u grobu. Maminima i tatina deca sig nije ga on zaradio založno ali je sve istinito. Decaku da sto pre oporavi,a starali mladic saučesce porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA