Zvali ga da siđe, jurili između zgrada i pucali u njega: Novi detalji mafijaškog obračuna u Obrenovcu

 
 
  • 4

Slavko Đ. je danas saslušan u i branio se ćutanjem

Slavko Đ. (30), za kojeg se veruje da je pripadnik navijačke grupe "Principi" Veljka Belivuka, a koji se sumnjiči da je pucao u Stefana T. (28) u Obrenovcu, kako se navodi, trčao je za njim između zgrada nakon što ga je pozvao telefonom da siđe ispred zgrade u kojoj živi.

- Sumnja se da je Slavko u ponedeljak oko 16:25 u Obrenovcu pozvao oštećenog telefonom i tražio od njega da siđe ispred zgrade u kojoj živi, na šta je on pristao i izašao ispred zgrade. Slavko Đ. je bio na parkingu u crnom džipu koji je vozio Miodrag Z., sa još dva lica, pa kada ih je oštećeni sve uočio dao se u beg trčeći između zgrada, a okrivljeni su potrčali za njim. Jedan od osumnjičenih je ispalio projektil u pravcu Stefana T., a potom su se sva četvorica vratila u vozilo i napustili lice mesta. Stefan T. tom prilikom nije zadobio povrede - rečeno je iz Višeg javnog tužilaštva.

Slavko Đ. je danas saslušan u i branio se ćutanjem. Predložen je pritvor da ne bi uticao na svedoke. Miodrag Z. je u bekstvu, pa će tužilaštvo pored određivanja pritvora, sudiji za prethodni postupak predložiti da donese i naredbu da se za njim raspiše poternica.

Inače, samo dva dana ranije u Obrenovcu samo na drugom kraju grada dogodila se pucnjava i tuča. Policija sumnja da su napadi povezani i da je motiv obračuna sukob u jednoj diskoteci sa radnicima obezbeđenja.

Palica i pucnjava

Policija u Obrenovcu traga za četvoricom mladića koji su u nedelju oko 20.30 časova u Ulici Vuka Karadžića pretukla Nikolu D. (27), a zatim pucali u njegovog druga Vukašina M. (24) zvanog "Sonko".

Napadači su drvenim palicama polupali Nikolin automobil "ford fijesta", zatim ga pretukli, pa pucali u Vukašina.

- Policija je na mestu pronašla četiri čaure koje su ispaljene iz pištolja. Nakon što je Nikoli ukazna lekarska pomoć on je saslušan u policiji. Mladić je do detalja ispričao kako je došlo do napada i otkrio identitet napadača. Nikola je rekao da je video da je jedan od mladića u njegovog drugaVukašina ispalio četiri hica, ali ga nije pogodio- kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Insektori su u pronašli automobil iz kog je pucano na Vukašina ,ali ne i napadače koji su identifikovani.

Video: Muškarac upucan u glavu u Ugrinovcima: Telo pronađeno pored BMW-a, osumnjičenom za ubistvo uhapšen

(Telegraf.rs)

Video: Brdo kamenja obrušilo se na Jablanicu: Evo šta je ostalo od litice posle jezive tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA