"Alkohol je gadna stvar, u šoku smo": Komšije Save koji je brutalno pretukao ženu, tasta i sina u neverici

 
 
 ≫ 
  • 7

Prema rečima našeg sagovornika iz istrage ovog slučaja on je nasilje počinio u alkoholisanom stanju

"To nam je komšija, mnogo dobar čovek, šta je njemu bilo to da napravi. Dobar je, pomaže nam svima. Alkohol je gadna stvar... Moguće da je sinoć malo više popio i to se desilo. Dve kuće odavde se desilo ubistvo zbog alkohola", rekao je prvi komšija Save B. (72) koji je uhapšen zbog sumnje da je pretukao suprugu, sina i tasta, a kako navodi naš sagovornik iz istrage ovog slučaja, svemu je prethodila svađa.

Podsetimo, prema rečima našeg sagovornika iz istrage ovog slučaja on je nasilje počinio u alkoholisanom stanju.

"On je bio vidno pijan. Prvo se posvađao sa ženom Jelenom B. (72). Nju je udarao u glavu i telo. Njen otac, odnosno, njegov tast P. K. (96) mu je tada rekao da prestane da je tuče, ali je on onda nasrnuo na njega. Oborio ga je na pod, a potom udarao rukama i nogama u lice i telo. Nogom ga je gazio po vratu i naneo mu teške povrede, imao je hematome, crvenilo i krv na licu. Posle je udario svog sina Alberta B. (48), koji je inače ometen u razvoju. Rascepao mu je usnu", rekao nam je sagovornik.

Povređeni su Hitne pomoći preveženi u Zemunsku bolnicu na dalju dijagnostiku.

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i pisana prijava za nasilničko ponašanje. Inače, u ovoj porodici ranije nije bilo prijava za porodićčno nasilje.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje dana 11.12 osumnjičenom B.S. (72) zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici.

(Telegraf.rs)

Video: Uništena granata iz Prvog svetskog rata u Deliblatskoj peščari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    12. decembar 2022 | 15:25

    Mnogo dobar čovek a tukao starca od 96 godina, sina ometenog u razvoju i nemoćnu ženu??? E komšije, komšije, čemu li se nadate u životu...

  • NekoKo

    12. decembar 2022 | 15:25

    Monstruma je policija trebala da likvidira prilikom hapšenja. To je jedino prirodno rešenje za ovakve degenerike.

  • O.S

    12. decembar 2022 | 16:27

    Pregledajte i ovog sto prica da je dobar,izgleda da je decko puko.Starca od 96 god,zenu i sina ometenog u razvoju.Zatvorite retrda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA