Pijan izudarao ženu u glavu, tasta gazio nogom, pa tukao ometenog sina: Detalji užasa u Dobanovcima

 
 
 ≫ 
  • 0

Prvo se posvađao sa ženom J. B. (72), nju je udarao u glavu i telo

S. B. (72) koji je uhapšen zbog sumnje da je pretukao suprugu, sina i tasta biće saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu, a kako se navodi naš sagovornik iz istrage ovog slučaja, svemu je prethodila svađa. 

- On je bio vidno pijan. Prvo se posvađao sa ženom J. B. (72). Nju je udarao u glavu i telo. Njen otac, odnosno, njegov tast P. K. (96) mu je tada rekao da prestane da je tuče, ali je on onda nasrnuo na njega. Oborio ga je na pod, a potom udarao rukama i nogama u lice i telo. Nogom ga je gazio po vratu i naneo mu teške povrede, imao je hematome, crvenilo i krv na licu. Posle je udario svog sina A. B. (48), koji je inače ometen u razvoju. Rascepao mu je usnu  - rekao nam je sagovornik.

Povređeni su Hitne pomoći preveženi u Zemunsku bolnicu na dalju dijagnostiku.

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, i pisana prijava za nasilničko ponašanje. Inače, u ovoj porodici ranije nije bilo prijava za porodićčno nasilje.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje dana 11.12 osumnjičenom B.S.(72) zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici.

Video: Biserku je majka bacila u reku, a u hraniteljskoj porodici su joj satarom odsekli nos

(Telegraf.rs)

Video: Naoružanog čoveka koji im je pretio izvlačio iz plamena da ga spasi: Nikola iz Čačka je pravi heroj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA