Tragedija u Nišu: Mladić (29) pao sa solitera

 
 
 ≫ 
  • 3

Telo nesrećnog mladića primetili su oko 6.20 prolaznici koji su alarmirali Hitnu pomoć

Dvadesetdevetogodišnji Nišlija preminuo je jutros od posledica povreda koje je zadobio kada je pod još nerazjašnjenim okolnostima pao sa dvanaestospratnice na Vizantijskom Bulevaru.

Telo nesrećnog mladića primetili su oko 6.20 prolaznici koji su alarmirali Hitnu pomoć, ali je medicinska ekipa mogla samo da konstatuje smrt.

Obaveštena je policija i nadležno tužilaštvo, a kako saznajemo, za sada ništa ne ukazuje da je mladi Nišlija žrtva krivičnog dela.

Video: Ovo je zgrada sa koje je skočio čovek sa 6. sprata: Proleteo u gaćama pored komšije i ostao čitav

(Telegraf.rs)

Video: Na Univerzitetu Kolumbija veliki dan za Srbiju i našeg naučnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Lord

    9. novembar 2022 | 10:00

    Ma da,sirio ves pa pao...

  • Ana

    12. novembar 2022 | 20:20

    Moj brat je imao slog kao posledicu antifofolipidnog sindroma (trombofilija), duboku vensku trombozu, dva ugradjena stenta zbog infarkta. Lekari su ga sikanirali setkali bili drski, beozobrazni I bezobzirni prema njemu. Trpeo je nenormalne bolove. Ziveo je sa majkom od socijalne pomoci (majka je takodje bolesna) I cistili su zgradu da zarade Jos koji dinar. Sestra I ja smo davale za lekove I za Jos po nesto sta treba. Otac zivi u Svajcarskoj I kada god je dolazio u Srbiju uvek je imao obaveza I nikada nije imao vremena da ga posveti njemu, a, I kada je imao nije ga nista pitao da zapocnu razgovor. Osecao se jako usamljeno, napusteno od svih (iako nije bilo tako) I jednostavno je resio da sebi skrati muke da ne bude teret nikome to je govorio. Bio je toliko pametan, dobar, pazljiv, uvidjajan, hranio kuce I mace lutalice, imao uvek lepu rec za svakog....da takav je bio moj brat oduvek I zaista mi je drago sto Sam imala priliku da mi bas on takav bude brat I da upoznam tu stranu ljudi da sacuvaju cistu dusu u najgorim trenucima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA