Zlostavljao devojčicu na putu od kuće do škole, određen mu pritvor: Detalji užasa u Milanovcu

 
  • 2

Zlostavljač važi za vrlo imućnog i uglednog domaćina, koji ima ženu i decu.

Muškarac star 71 godinu iz sela u okolini Gornjeg Milanovca uhapšen je pod sumnjom da je obljubio devojčicu starosti 14 godina.

Devojčica je seksualno zlostavljanje krila, ali je zahvaljujuci roditeljima, prijavila slučaj.

- Sumnja se da je osumnjičeni dete zlostavljao više puta, odnosno u dužem vremenskom periodu, jer je često vozio od kuće do škole. Devojčica je inače zatvorena, tiha i stidljiva, pa je bilo vrlo teško sarađivati sa njom i dobiti potrebne informacije. Istraga za sada raspolaže jasnim dokazima da je reč o krivičnom delu obljuba deteta - kaže izvor iz istrage za Informer.

Zlostavljač, navode, važi za vrlo imućnog i uglednog domaćina, koji ima ženu i decu. U selu u kojem živi drži kafanu i prodavnicu.

Po nalogu tužioca sedamdesetjednogodišnjem muškarcu je određen pritvor, a na teret mu se stavlja krivično delo obljuba nad nemoćnim licem.

Video: Pedofil pokušao da siluje devojčicu usred bela dana: Dete uspelo da se odbrani od napadača

(Telegraf.rs) 

Video: Hose Kareras održao sjajan koncert u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    29. oktobar 2022 | 15:20

    Било би људски да му поред затворске казне одузму комплет имовину да родитељи могу злостављаном детету платити лекаре . Дуг је опоравак жртви силовања а не тако ретко и немогућ .

  • fatamorgana

    29. oktobar 2022 | 19:45

    Zlostavljač, navode, važi za vrlo imućnog i uglednog domaćina, koji ima ženu i decu. U selu u kojem živi drži kafanu i prodavnicu. - Pa ti toboz ugledni i jesu najveci predatori. Coveku treba zapleniti imovinu i dati zrtvi kao naknadu za obescascenje. Kreten matiri bezdusni. Robija je bklaga kazna za takve kretene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA