Ovo su tinejdžeri koji su poginuli u Beškoj: Dejanu i Borisa na motoru pokosio vozač "mercedesa" bez dozvole

 
 ≫ 
  • 8

Do tragedije je došlo jer S. B. koji je bio za volanom "mercedesa" nije ustupio prvenstvo tijendžerima na motoru

Boris M. (18) i Dejana N. (17) stradali su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja sa dogodila na putu Inđija - Beška a koju je izazvao S. B. (83) iz Krčedina.

Njemu je, kako se navodi, vozačka istekla pre 8 godina. Do tragedije je došlo jer S. B. koji je bio za volanom "mercedesa" nije ustupio prvenstvo tijendžerima na motoru.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji priveli su S. B. (83) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.  On se sumnjiči da je oko 17.20 sati, na putu Inđija - Novi Sad u blizini Beške, upravljajući "mercedesom", udario u motocikl kojem prethodno nije ustupio prvenstvo. U ovoj nezgodi, život su izgubili osamnaestogodišnji motociklista i njegov suvozač, sedamnaestogodišnjakinja. Osumnjičenom će biti određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi - piše u saopštenju MUP.

BONUS VIDEO:

Video: Teška saobraćajna nesreća na Pančevačkom putu: Vozila smrskana, poginulo troje

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ari

    19. oktobar 2022 | 13:18

    Jednom Nogom u grobu,a odneo dva zivota koja zajedno nisu prozivela pola njegovog...

  • Dragan

    19. oktobar 2022 | 13:40

    ma ja ne razumem i roditelje koji deci kupuju ovakve motore, nije on isao 50 ovaj motor u prvoj kuca 50 druga 100 pa dalje.. Naravno da je kriv ko izleti ali kad izlazis na put pog levo desno dok ponovo pogledas desno eto motora..

  • Ipak

    19. oktobar 2022 | 13:20

    83 godine i jos vozi !!! Greota za mlade zivote, Ali u ovaj slucaj kako da kaznis starca Njemu i tako nije ostalo puno zivota Posle ovakvu tugu nece ni on dugo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA