Zaklao baka Radinku nožem za svinje, prvo hteo da je siluje: Ovo je muškarac kojem je izrečena 4. doživotna

 
 
  • 2

Uhapšen je 20 sati nakon što je počinio pokušaj silovanja i ubistvo, a na saslušanju je priznao zločin, a potom i ispričao jezive detalje

Apelacioni sud u Kragujevcu nakon žalbe Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu izrekao je kaznu doživotnog zatvora Virdžinelu J. (37) koji je zaklao kuhinjskim nožem za svinje ženu Radinku K. (87) i to je četvrta doživotna kazna izrečena u Srbiji.

On je u noći između 4. i 5. januara pošle godine uzeo nož za klanje svinja i krenuo u kuću kod baka Radinke K. (87) sa namerom da je siluje u selo Rečica.

- On je provalio u njenu kuću i zatekao je kako leži na krevetu. Zapretio joj je nožem za klanje svinja, rekao da će da je ubije, ako mu ne bude dozvolila da ima odnos sa njom. Okrenuo je baka Radinku na stomak, ali se ona jako branila, iako ju je tukao iz sve snage. Kada je video da neće uspeti u nameri da je siluje, on je izbo tim nožem po telu, a potom zaklao - rekao nam je sagovornik iz ovog slučaja. 

Inače, Virdžinel J. (37) je iz susednog sela Kličevac, koji ima i rumunsko i državljanstvo Srbije.

Uhapšen je 20 sati nakon što je počinio pokušaj silovanja i ubistvo, a na saslušanju je priznao zločin, a potom i ispričao jezive detalje.

- Bio sam pijan. Došao sam kod nje, međutim, ona mi je izbila nož iz ruke i posekla me. Pukao sam! Onda sam je sekao po stomaku, pa zaklao. Ostala je da leži na podu - rekao je on na saslušanju.

Nakon zločina, on je nameravao da pobegne u Rumuniju.

Požarevačka policija je u saradnji sa Upravom kriminalističke policije i pančevačkom policijom istog dana locirala Virdžinela J. u okolini Vršca i uhapsila.

BONUS VIDEO:

Video: Ubo ženu u leđa, zaklao je, pa zapalio kuću: Užas u Barajevu

(Telegraf.rs)

Video: Dete palo sa trećeg sprata u Novom Pazaru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    16. septembar 2022 | 15:21

    Čemu doživotna? To je kazna za ovaj u ogi siroti narod, a njemu je nagrada. On će narednih nekoliko decenija uživati u hotelskom smeštaju uz svu moguću kulturno-prosvetni podršku i zdravstvenu negu. Sve to od para čestite sirotinje raje koja zbog takvih zlotvora nema ni za hleb i umire od gladi i boleština koje su iskrenjene u Evropi. A Srbija nije deo Tunguzije nego je deo Evrope.

  • Boža zemunac

    16. septembar 2022 | 16:46

    VRATITI SMRTNU KAZNU POD HITNO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA