Maloletnik sa probnom dozvolom i dva promila alkohola u krvi izazvao saobraćajnu nesreću u Ivanjici

 
 ≫ 
  • 4

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, vozač BMW X3 je zadobio lakše telesne povrede, dok je njegov osamnaestogodišnji saputnik teže povređen

Protiv maloletnog vozača koji je upravljajući vozilom BMW X3 sa probnom dozvolom izazvao saobraćajnu nezgodu u ivanjičkom naselju Kušićan, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu. Sedamnaestogodišnjaku iz okoline Ivanjice stavlja se na teret da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

- On se sumnjiči da je, 10. septembra, u Ulici 13. septembra u Ivanjici upravljajući automobilom „bmv“ sa 2,08 promila alkohola u organizmu, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u zaštitnu ogradu. Utvrđeno je da je vozio sa probnom vozačkom dozvolom, vozilom čija snaga motora prelazi dozvoljenu i u vreme kada mu je to zabranjeno- potvrđeno je za RINU u MUP-u.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, vozač BMW X3 je zadobio lakše telesne povrede, dok je njegov osamnaestogodišnji saputnik teže povređen.

- Dva pacijenta primljena su na urgentno odeljenje čačanske bolnice. Jedan je nakon opservacije pušten na kućno lečenje, dok je drugi sa teškim telesnim povredama ključne kosti i nadlaktice zadržan na odeljenju hirurgije. NJegovo stanje se prati i nije životno ugrožen", rečeno je ranije u Opštoj bolnici u Čačku.

Drogirani vozači i ovog vikenda uhvaćeni na čačanskim drumovima

Pripadnici saobraćajne policije u Čačku, tokom vikenda, zadržali su devetnaestogodišnjeg i tridesettrogodišnjeg vozača „renoa“ koji su automobilima upravljali pod dejstvom marihuane. Protiv njih su, zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

(Telegraf.rs)

Video: Božović o suđenju za "Ribnikar": Ovo je bilo jedno od najstrašnijih suđenja u mojoj karijeri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata

    12. septembar 2022 | 17:15

    Tatu u zatvor, njega u KPD i tako sledećih nekoliko godina i rešen problem divljanja maloletnika za volanom.

  • Ajde

    12. septembar 2022 | 19:19

    Zasto se trajno ne oduzimaju vozila kad se uhvati neko da vozi pod opijatima

  • Мрав

    12. septembar 2022 | 18:33

    Ау, чији је син?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA