Arsenal oružja, droga i oprema za laboratoriju marihuane: Uhapšen Nišlija

 
 
 ≫ 
  • 1

Uhapšen je G. D. (50) iz Niša, zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet opojne droge i nedozvoljeno proizvodio, držao, nosio i prometovao oružje i eksplozivne materije

Niška kriminalistička policija po nalogu Višeg javnog tužilaštva uhapsila je G. D. (50) iz ovog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

- Policija je pretresom vikendice i kuće osumnjičenog pronašla ventilatore, lampe, utičnice, improvizovani sušač i preparate za uzgoj biljaka čime je, kako se sumnja planirao da opremi laboratoriju za uzgoj kanabisa - navela je niška Policijska uprava.

Takođe, tokom pretresa pronađeno je i 35 biljaka kanabisa, oko 1013 grama marihuane, pištolj CZ M88 sa pripadajućim okvirom, automatska puška M70 kalibra 7.62 milimetara sa tromblonskiM nastavkom i pet pripadajućih okvira, ručna bomba M 75, 20 metaka kalibra 9 milimetara i 120 metaka, kalibra 7.62 milimetara - navode.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden nadležnom tužiocu.

Video: Drska krađa na pumpi u Batajnici: Maladiću ušli i pokupili od prodavca sve što su hteli

(Telegraf.rs)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RSK

    27. avgust 2022 | 00:16

    Pustiti čovjeka odmah. Na Jovanjici bilo 1600 kg pa nikom ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA