Saslušana majka bebe, koja je nađena mrtva u stanu na Voždovcu: Otkrila sve detalje tragedije

 
 
 ≫ 
  • 5

Prvi rezultati istrage govore da je novorođenče rođeno mrtvo

Inspektori beogradske policije obavili su juče razgovor sa M.T. (38) nakon što su u stanu na Voždovcu našli beživotno telo njenog tek rođenog deteta.

Prema nezvaničnim informacijama, ona je rekla da je bila u devetom mesecu trudnoće i da se porodila u stanu. Prema njenim rečima, dete nije davalo znake života. U trenutku porođaja pored nje bilo je i njeno troje maloletne dece.

O celom slučaju obabešteno je Više javno tužilaštvo koje je naredilo da se obavi obdukcija novorođenčeta uz toksikološku analizu.

- Prvi rezultati govore da je dete rođeno bez znakova života i da ne postoji odgovornost majke za smrt- kaže naš sagovornik blizak istrazi.

O tragediji porodica juče nije želela da razgovara sa novinarima.

(Telegrafr.rs)

Video: Stara zgrada Glavne železničke stanice poznata je po ovom rimskom broju: Umete li da ga pročitate

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    24. avgust 2022 | 08:15

    Da je rođena u bolnici bebu bi oživeli a ovako propade sve.... nažalost! Ni moje u bolnici u prvom momentu nije davalo znakove života pa je uz pomoć profesionalnih lekara danas srećna devojčica ❤

  • Komsinica Cica

    24. avgust 2022 | 08:21

    Tako je Marina. I mojoj bebi su u bolnici odmah po rodjenju morali davati kiseonik. Secam se da su je brzo odneli, kazu nije zaplakala. Nisam tad ni bila svesna sta se desava. Kasnije kad god se setim, placem. A danas je doktor nauka, jedna od najmladjih i gaji sincica, srecna sa svojom porodicom. Hvala Bogu. Nazalost ova beba nije imala tu sansu da je doktori spasu.

  • Mog

    24. avgust 2022 | 10:41

    Brata su ukrali u bolnici kao i mnoge bebe i nikom nista do dana današnjeg!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA