Mladen koji je uhapšen sa kokainom vrednim milion evra danas iznosi odbranu: Droga iz Perua bila u "mercedesu"

 
 
 ≫ 
  • 1

Policija pretresla i dva stana koje je koristio uhapšeni Srbin

Na graničnom prelazu Batrovci policija je prekjuče zaplenila više od 10 kilograma kokaina izuzetne čistoće čija vrednost je procenjena na milion evra i uhapsila Mladena J. (37) koji će danas biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Dosadašnja istraga je pokazala da je droga došla iz Perua. Bila je spakovana u devet paketića sa obeležjem "čovečuljka" .

Policija je pretresom "mercedesa" nemačkih registracionih oznaka pored menjača i u patosnicama na suvozačevom mestu našla dobro upakovan kokain.

- Mladen je srpski državljanin, ali ima prebivalište u jednoj zemlji Evrope. Do sada nije hapšen. Nakon hapšenja policija je pretresla dva stana u Beogradu koje koristi. On će danas biti izveden pre tužioca- kaže naš sagovornik blizak istrazi.ž

Pretresom dva stana u Beogradu koje koristi osumnjičeni, pronađena je vagica za precizno merenje, kao i municija, više komada različitog kalibra, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako je "Telegraf.rs" objavio, zaplenjeni kokain je izuzetne čistoće i to čak 99 odsto procenta, pa je plan bio da se njegova količina utrostruči.

Video: Kokain od milion evra zaplenjen na Batrovcima

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA