Pretukli i opljačkali starca u Novom Pazaru: Odneli mu 3.500 hiljade evra, uhapšen muškarac i žena

 
  • 2

Sumnja se da je O.G. sa jednom ženskom osobom u subotu u ranim jutarnjim satima fizički napao starijeg sugrađanina i naneo mu lakše povrede, a nakon toga mu oteo 3.500 evra

Policija u Novom Pazaru uspešno je rasvetlila više krivičnih dela i uhapsila O.G. iz tog grada.

Sumnja se da je O.G. sa jednom ženskom osobom u subotu u ranim jutarnjim satima fizički napao starijeg sugrađanina i naneo mu lakše povrede, a nakon toga mu oteo 3.500 evra.

Operativnim radom utvrđeno je da je osumnjičeni ranije pokušao da obije kineski tržni centar u Novom Pazaru i obližnu prodavnicu igračaka i dečje garderobe.

Nakon neuspelih pokušaja ukrao je putničko motorno vozilo i sa ženskom osobom se uputio u pravcu Raške. Usled neprilagođene brzine vožnje prevrnuli su vozilo na putu ka Raški i tu ga ostavili dok su njih dvoje pobegli u nepoznatom pravcu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz odgovarajuće krivične prijave biti priveden nadležnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Frau Angela

    22. avgust 2022 | 13:33

    Uzas! Kakva treba da si moralna nakaza da kao deo copora pretuces i opljackas starca? A tragom danasnje vesti o jos jednoj silovanoj starici u Srbiji namece sd pitanje da li neko sumnja da se ne radi vise samo o moralnom posrnucu srpskog naciona, vec se radi i o kolektivnoj paranoji, masovnom ludilu!

  • Перагеније

    22. avgust 2022 | 14:00

    Кад падну у кризу не бирају...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA