Utvrđen identitet poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Leskovca: Bila je turistički vodič

 
 
 ≫ 
  • 16

Mesto sletanja autobusa je od mesta prevrtanja udaljeno nekoliko stotina metara

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.50 časova kod Leskovca kada se prevrnuo autobus koji se vraćao iz Grčke, kako saznajemo, poginula je N. N. koja je bila turistički vodič. Ona je stradala na licu mesta. 

- Nakon saobraćajne nesreće u Leskovcu u Univezitetski klinički centar u Nišu ukupno je primljeno šesnaest osoba, od toga dvoje dece starosti 12 i osam godina. Nakon pregleda na Klinici za dečju hirurgiju dete starosti 12 godina je zadržano na dalje praćenje i dijagnostičke procedure dok je osmogodišnje dete nakon ukazane lekarske pomoći, pušteno na kućno lečenje. Od 14 odraslih osoba kod jedne, jedne stare 69 godina, sprovedena je hirurška procedura. Jedan pacijent je zadržan na Klinici za ortopediju i traumatologiju, ostalih 12 je nakon ukazane prve pomoći pušteno na kućno lečenje. Operisana osoba je stabilnih vitalnih parametara, očekujemo da postoperativni tok bude uredan – saopštio je prof dr Goran Stanojević, pomoćnik direktora za hirurška pitanja niškog Univerzitetskog kliničkog centra.

Podsetimo, u autobusu je bilo oko 30 putnika, a prava je sreća da je velik broj ljudi iz autobusa sišlo u Leskovcu.

Podsećamo, od mesto sletanja autobusa je od mesta prevrtanja udaljeno nekoliko stotina metara.

Video: Prevrnuo se autobus kod Leskovca, jedna osoba poginula

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve morate reći anesteziologu pre operacije i zašto je njihova uloga jedna od najavažnijih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maja

    21. avgust 2022 | 12:03

    Na put od 29+ sati se ne ide autobusom bez minimum dva vozača, ali i to nekada ne vredi jer jedan autobus doveze putnike i bez odmora se odmah vraća, znači u cugu 40+ sati ako, na primer, idu na jonska ostrva

  • Keka

    21. avgust 2022 | 13:00

    Putovala sam sa agencijom Barcino tours autobus je dovezao putnike ujutro oko 9 mi smo se oko 1i30 okupili kao prethodna grupa za povratak.Dva vozaca su bila koja su se smenjivala na svaka dva sata na odmaralistima gde smo I mi odmarali po pola sata,nisu vozili vise od dozvoljne brzine.Zao mi je ove grupe,poginule zene ,povredjenih putnika porodica koje strepe kad odlazimo I kad se vracamo.Kontrole moraju da postoje jer mi kad krecemo na putovanje ne treba da strepimo dali cemo stici i vratiti se zivi.Poostriti kontrole prevoznika tu nesme presudni faktor biti brzina I vreme putovanja vec SIGURNOST PUTNIKA.

  • Realno

    21. avgust 2022 | 12:40

    Svake godine u letnjoj sezoni pogotovo,bude izletanja autobusa.Tvrdim da je to od premora vozača.Noć je za spavanje a ne za bilo kakve avanture.No bih sam noću vozio a kamoli autobus pun ljudi.Zamislite koliko se njemu spavalo kad je samo nekoliko minuta posle pauze u Leskovcu zaspao.Pretpostavljam da je vozač kriv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA